Skriv din beskrivning här!

Eva och Adams fel..

Fick en såndan här tanke inatt dåra! och som tur va hade jag en och diskutera det med!

Tänk så hade alla mäniskor en sorts sjukdom, asså fast ingen reagera på det just för att alla har det, man tror liksom att det är normalt. Så om vi var friska skulle vi bete oss på ett helt annat sätt, tänk så skulle vi vara ännu smartare, snabbare osv osv. Eller kanske att man skulle bete sig som en giraff? man vet ju inte. För det sägs ju att Eva och Adam levde skapligt länge! asså fler hundra år, tänk så skulle vi också göra det om vi var friska! Då skulle vi leva i flera hundra år! fett coolt vore det! Det är Eva o Adams fel att vi är sjuka, ah om vi nu är det. För dem fick den här sjukdomen och gjorde sedan massa barn så alla fick ju sjukdomen vid födseln. Så ingen vet hur man skulle bete sig egentligen, eller jo som eva och adam gjorde innan dom blev sjuka. Alla skulle springa omkring nakna och kunna kommunicera med djur! OMG det vore faktsitk ganska coolt!

Tänk då när man är typ 200 år, undra hur man serut. För länge sen var man ju "gammal" vid 30års ålder, då fick man sånna här "gamlings" drag, börjar få rynkor osv. Men idag äre att vi blir kutryggade och får gråtthår och tappar hår osv. Undra vad "gamlings" dragen blir i framtiden, när man är gammal vid 200år åldern, vad blir det då för drag? Blå tungor kanske? Det vore coolt och se.

Man ska ju nästan frysa ner sig och sen vakna upp om typ 100 år, endast för att se hur framtiden har utvecklats. Det är ju nån som är nedfryst nu, som har vart det sen kanse 1950? tänk när han vaknar idag? fatta känslan ba woow! massa förmål som går framåt utan någon draghjälp :o

JO men det vore något, ah det var min tanke för inatt. Hoppas ni förstår vad jag har skrivit annars var ju det här ganska mkt slöseri med tid.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback