Skriv din beskrivning här!

I´m happy

Idad var man med bästa! vi strök skjortor och tjäna lite money,! Kan behövas nu i helgen ;)
***
NU ska man fixa massa till skolan imorn, vi ska typ spela in en film så ska firra lite musik och kläder o sånt :) ! finns inte så mkt mer att säga, om man bortser från skolan så är livet perfecto! :D

Forever and ever

Älskar dig! <3 Bästavän!<3

Du får göra som du vill

Varför har jag alltid dig i mina tankar? varför kan jag inte ta bort dig, vill inte tänka på dig. Mår bara dåligt när jag tänker att det aldrig kommer vara mer än såhär. Vill släppa taget och gå vidare, men ändå inte. Kommer ihåg alla stunder med dig, kommer ihåg första ögonkastet. Kommer ihåg allt, vill bara spola tbx och göra rätt...
***
Imorn kanske man drar till marieberg med linn, om inte så drar jag nog upp på stan och solar.  Nått av dom blire iaf!
***
Blir lite smått irreterad på livet, asså det går ut på att plugga så man kan jobba, sen när man jobbar så gör man det för att få pengar så man kan överleva, sen när man är gammal o pensionär då går man o väntar på att man ska dö? liksom hallå! kan inte alla pengar bara försvinna, så kan alla ha kul ist! Gillar inte att ha tråkigt! Vill ha ett roligt och spännande liv!! åhh !


Talk to me, please?

Idag äre asfint väder, känns som jag börjar varje inlägg med att säga så, hah!
***
Förut idag var jag ute o joggade, finns så mkt saker som dyker upp liksom alla olika ämen, t.ex. minnen, kärlek, döden, shopping, framtidsplaner asså allt man kan tänka sig tänker jag på när jag är ute o springer. Det känns jätte bra !:D
***
Nu ska jag plugga lite svenska, inte lika kul menmen ibland får man ha tråkigt men det är inget jag har ofta, kanske max 10min! sen måste nått roligt hända. Blir så himlarns rastlös så fort, gör saker hela tiden xD!
***
I helgen kanske man drar på fest i kumla vet inte, beror på vart man ska ska iaf dit med linn o sara :)!
***
Ja det var väl det mesta!:)

Correct answeeerrr

Ja linn o jag håller lektion! om lampor och engelska ! sickannNN

I can fake a smile

Idag så stanna man hemma från skolan igen, heh vet att det inte är såbra att göra det så ofta men asså jag pllar inte skolan fem dar i veckan!
***
Iaf, linn kmr hit snart vi ska plugga svenska för både hon o jag ligger fett långt efterxD
Det kmr väl ta ungefär hela dan!
***
Jag drömde inatt att jag köpte dom där skorna jackan ochy scarfen! och gud vad glad jag blevasså typ lös i hela marieberg! asså shit har aldrig vart så jäkla glad!! gud asså! men sen vakna jag ju o vart inte lika glad, kollade faktist i garderoben om jackan o skorna var där, men de va dom inte :( !

Look into my eyes, and say you love me

Bion igår var jätte bra! hah för kul!
***
Idag efter skolan drog man till marieberg med linn, asså gud kär i en viss jacka! hitta en snygg scarf som passa den, coh skor! köpte inte så mkt, köpte strumpor och vax, ska vaxa ögonbrynen ;)! nice då blire dom finfina!(Y)
***
Imonr blire pluggapluggaplugga med linn! Orkar verkligen inte med skolan längre!! åhh! men ah, snart sommarlov längtar !!

redo för utgång!

Sådär ser man ut när man drar till bion ;) ! det är mina nya sokr men det svarta bandet runt vristen ska egentligen inte avra där, men dom åker typ ner under hälen så jag löste problemet blev väl helt okej ändå :)?

Shopping in my heart!

Så då har man vart på marieberg, köpte ett par nya jeans :)! och skor, men insåg nu att dom var itne så bra xD
HItta assnygga jackan på MQ! den ska köpas! Och två skitsnygga skor på scorett! mums ! men ska böraj spara lite engar nu så jagh kan köpa dom i sommar !(Y)
***
Ikv blire bio med lisa! Vi ska se min låtsas fru, den kan nog avra riktigt bra faktist! jaja vi hörs senare! ciaooo!

I hope you enjoy

Gårdagen då hah hur avr den xD
***
Jorå börja med att man var med saris, sen kom emil o simon på besök och vi gjorde väl inte dsåädr as mkt var ute o traska lite o majsa, sen kom lisa, då satte vi på en film en jätte sorglig film!
Jag o lisa satt o böla medans dom andra typ försötrde o skratta åt saker man inte ska skratta åt! så titta inte på film med sara,emil o simon dom försötr stämningen!
***
sen så tände vi massa ljus o hade jätte mysigt! Efter det drog lisa hem och vi andra la oss i min säng o hade jätte trångt, jag o emil bråkade lite om vart man ksulle ligga, elr ah ja vafan gjorde vi? hah..sara somna först, vi adnra somna runt 6 på motgonen typ xD sen så på morgonen var man ju jätte fräsh! vi åt lite frulle !
***
åh jsute! när jag o sara skulle gå o möta emil o simon, så typ så snubblar jag o flyger fram slår upp knäet asmkt! får värsta hålet i mina jeans, mina favvo jeans;O dom svarta snygga tighta jeansen! arg jag är på mig själv! men dom ska man klippa till shorts, och köpa ett par nya idag faktist!
***
ska aldelles strax åka in till marieberg med mamms o papps! jag ska köpa skor, och jeans ! sen kmr det äskert lite emr på köpet ;)!
***
Ja det var väl det mesta för idag! hah! ehjdå;D!

Plattång

Sara o jag ahr åproblems with the plattång!

Nice shower yee

Nu har man nyss duschat, SKÖNT!
***
ska väl snart ta nåt o stoppa i mun, hah det där kna verkligen misstolkas men jag mena mat. Sen ska jag göra mig i ordning!

Sunshine

Idag är det fett fint väder ute !;O omg liksom!
***
Jag ska ut i trädgården o firra lite, kratta lite löv klippa gräsmattan och sånt där majs. Kanske ska görat i bikini så man blir lite brun ;)? elr nej fett kallt kmr det bli!
***
Ikv kmr det massa dudes har itne riktigt koll nu vilka som kmr.. men det löser sig ciaooo!!

I´m obsessed with eyes


Lovley weather

Lovley weather idag med saris :)

Summerplans

I sommar känns det som att jag kmr göra väldans mkt! :)
***
Först i maj nån gång ska jag med en kompis till sthlm till Idol audition elr ah kanske, inte säkert än.
***
Sen så ah va med kompisar o ha allmänt roligt såklart, sen i juni drar jag till England och sen vidare till Amerika i två och en halv vecka! nice!
***
Sen ska man till sthlm med dom tre bästa vännerna man kan ha! <3 Vi ska gå på grönan o lite sånt!
***
Sen vet man ju inte vad som hände rmer, men mer kmr hända det kan jag lova! hah
(gammal bild)
This summer will be awesome!

Let´s go!

Drar ut o springer! sen tränar lite hemma också, så kanske man kan få en fin kropp till sommarn ;D! ciaaoo

change me!

Inte nöjd med min kropp, grejer jag skulle vilja fixa!

I getting over you

Idag var man så busig att man stanna hemma från skolan..hihi! det är fredag fett nice! kanske ska va med sara vet inte riktigt hur det blir menmen.
***
Asfibnt väder ute btw! man kanske ska ut o sola?;) hehe
ah finns inte sådär jätte mkt mer att säga, haha orden tog slut!

I´m a retard, so what?

Okej, antar väl att jag sätter igång med bloggandet igen! Nu ser jag livet på ett annat vis, jag från och med nu kmr jag vara positiv, glad, och crazyyfrog!
***
Imorn ska man vara med sarisparis som var fett längesen! missit!<3 vet inte riktigt vad vi ska göra, men då kmr ju fantasin fram;)
***
på lördag så ska man träffa E***,s****,p*****,d**** och j****** :) hah kul att ni får veta vilka man träffar;) hah skojja bara elr ne asså jag är oseriös inte precis så att det är hemligt liksom! Men funderar på om jag verkligen ska skriva ut exakt allt i bloggen :P kanske va lite busig o ha hemligeheter,, aja vi fårse vad som händer med den saken!
***
Nu ska jag ta en lång skön ***** haha skojja xD en dusch ska jag ta! sen blire mys framför tvn!
***
känner mig väldans busig!

A new story to tell

Ny inställning, nya steg, Nytt liv! I´m perfect to be me!





bloggtorka

vet att jag inte vart aktiv nu dom senaste dagarna, men mått lite dåligt o så. Men är på bättre humör idag. Finns inte så mkt emr att säga i helgen så träffar man massa dudes. Asså har verkligen inget att säga men aja kul inlägg btw! Men ah återkommer när jag känenr fört, är intepå blogg humör den här veckan!

I don´t get it

Känner inte för att blogga idag...

I want to start over

I den här bloggen kan man tro att jag är rätt självsäker och har bra självförtroende, men sanningen är att jag är så sjukt försiktig, mitt självförtroende är på botten och jag är inte ett dugg självsäker..
***
Jag försöker vara någon jag inte är, jag vet inte ens vem jag är längre. Asså jag vet inte om jag är mig själv när jag är som jag är..? Blir rädd för mig själv ibland, hur jag kan göra sånt jag gjort. Jag försöker hitta mig själv, men jag vet inte vart jag är.
***
Jag känner att folk ser ner på mig, som att jag är en fjant, eller nån idiot. Asså jag tar i princip åt mig av allt folk säget till mig även om dom säger att dom skojar, asså jag blir sårad seriöst..
***
Jag försöker leva mitt liv som en självsäker person, men asså när jag är den där självsäkra personen känner jag mig bara jobbig. Jag vill va Nicole Gustafsson
***
Jag vill börja om. Få en ny chans...




You´re my lover undercover

NU har man då kommit hem från sälen nice, de var kul o va där uppe en helg med linnsan! allt är kul med henne!
***
Imorn har man utvecklingssamtal ;S vill inte, pallar inte!!

Solsken, städning

Fin dag idag alltså!!
7
***
Sen blev det städning hah!


bowling!

Ja det här var väl kul, och bowla med linnsan ;D hah jag vann...= jag är bäst! Efter vi hade bowlat chilla vi runt på experium. nicenicepircie!
***
här är en video från bowlingen.......
***

retards

ja vad kan man säga? vi lever i vår egna små världar...

Solsken i sälen!

Ja som sagt så är man i sälen med linn, det är as fint väder ute!
vi åt cheesecake mums! rocky fick också smaka ;)

normal?

okejj?

Spöken?

Har jätte trevlans med linnsanpionnsan i sälen! Här är en video vad vi gör för oss själva hha, tyvärr utan ljud för har ingen mick men enjoy!

Majs

Nu har man vart i örebro då, hah mitt ID-kort är inte nice! Nu sitter man vid datan medans pappi fixar med mitt rum :) Sen äre bara en snyggare/bredare säng som saknas, sen är rummet top noch!
***
Imorn drar man till sälen med linn! det ska bli asnice!

Disappointed

Besviken på mina ny inköpta skor :(!

17 mars 14:19

Idag så var skolan rätt chill ändå. Nu sitter jag och käkar müsli ska snart dra iväg till örebro och hämta mitt ID kort och växla lite pengar! Men vi höres!

Dagens outfit



16 mars 16:03

Vädret
***
Det är as härligt väder ute idag! Nästan sugen på att ut o springa men har fett ont i fötterna så det får bli en annan gång! Solen lyser och blå himmel underbart!
***
Dagen
***
Idag gjorde man nationella, gick väl sådär hah! Sen träna man lite på revyn. Just nu sitter jag och dricker en smoothie asgott! Ska sätta på lite musik och storstäda rummet osv.
***
Helgen
***
I helgen drar man till sälen med linnsan. Det ska bli nice!

An ordinary day

Lite klipp från skolan idag!

Desperate Housewifes

NU börjar snart desperate housewifes! det är så himlarns bra !(Y)

Crazy in money

Igår kväll så skulle jag ta lite pengar av pappsen, När jag öppna hans plånbok så blev jag tårögd? asså seriöst jag blev tårögd av att se så mkt pengar, är jag typ galen i pengar elr? ;S Är fan störd, börja nästan gråta över liksom ba woooow! tog ju upp alla pengar o höll i dom liksom, kändes så himla bra! Ah ville abra berätta att jag är ett retard :) hah ciaooo!

Be proud over your body

Idag efter skolan drog man till gymmet med linn. Brände 700 calorier, rätt bra faktist!
***
Jag tror vi skulle gymma imorn med, osäker ska snacka med linn om det. Annrs så är det nationella prov imorn, i NO inte kul. Hatar NO det värsta jag vet!
***

I love to shop!

Idag var man på marieberg med linnsan ;D! Shoppade lite till:)
de va inte så mkt men dom köpen blev de:) ! Nu ska jag chilla framför datan, och kanske städa rummet ;)

haircut

Nu så har man klippt sig då, gick fort men toppade ju bara. Lite refresh sådär. Topparna känns jätte lena o mysiga hah. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...buhu!
damp
***
får typ damp när jag inte vet vad som händer eller vad jag ska göra. Asså hatar att ha tråkigt, vem gör inte men asså jag kan typ verkligen ba skrika i kudden elr nåt om jag har tråkigt. Man har oftast tråkigt på söndagar, det är liksom tråkighetens dag.
Läsa
***
Ska väll ta och läsa i den där boken så man har det gjort liksom!

read me

Den här boken ska man läsa 65 sidor i, till imorn. Har inte ens börjat hah. Kanske ska öppna den åtminstone?

It´s the inside who counts

ligger instängd i mitt rum, rullgardinerna är nerdragna o det enda ljus man ser är det somkommer från min dataskärm, jag ligger nyduschad i sängen och funderar över varför så många människor anstränger sig så för att se bra ut, det är ju inte det livet går ut på..
***
livet går ut på att har roligt och att man ska njuta av varje liten sak man gör. Man njuter inte av att bry sig om hur man serut hela tiden, att behöva oroa sig vad andra tycker. Man ska leva livet och ha kul, och om folk väljer att inte va med dig för att du inte ser bra ut då är det inga riktiga vänner. Så ha kul och skit i hur du serut!

13 mars 13:31

Dagen
***
Idag så händer inte sådär jätte mkt,men ska iaf iväg o klippa mig lite smått o gott sådär på vänstern. Sen ska jag väl inte göra så mkt mer.
***
sommarn
***
Guuud asså längtar verkligen till sommarn nu. Lite sugen på att pierca naveln igen, men asså alla har ju det så det är ju inge speciellt längre. Men ah jag ska shoppa massa sommarskor och kläder oo guud längtar som tusan!!

12 mars 21:21

Kvällensplaner ändrade
***
kvällen kmr att spenderas i ekeby med felix,jonte, henke och lisa. Vettefan vad vi ska göra mennnnnn det ordnaar sig nog :)

12 mars 17:51

Känns asbra nu, att man spenderat lite pengar! skönt! Fick en del fina köp:) köpte inte sådär jätte mkt men ;P de va bra saker iaf :)!
***
shoppade från Ginatricot, Vila, cubus, bikbok,Esperesso house, H&m :)
:)

12 mars 11:25

dagensplaner
***
Nu har jag nyss vaknat, ska snart äta frukost. Sen så ska jag och mammsen åka in till marieberg och shoppa massor med kläder har jag besämt!
***
Kvällensplaner
***
Ikv ska man till Nora och festa ska bli askul. Nej blir ingen fest för mig, är inte på fest humör idag. Ska hem o chilla lite efter marieberg ist. Det blir nice det också.
***
det var nog det mesta när jag kmr hem så visar jag vad jag köpt ciaooo!!

11 mars 22:26

Beställde ett par skor från ellos tidigare idag, det blir nice! Sen i maj får man ett par tommy hilfiger skor också! guud älska skor!

11 mars 22:24

heh kunde inte hålla mig från att blogga :P heh!
Bloggtråk
Men asså tkr det börjar bli lite långtråkigt, kanske ska böraj görat på ett annat sätt. Asså lite mer text kanske, elr mer bilder, lite mer åsikter kanske?;) hah jag vet inte. Men det löser sig nog iaf. Tror jag skippar bloggpausen, har ju likosm kommi tin i att blogga varje dag så då akn jag ju inte bara sluta? Det blir som en drog hah.
Linns firande
Kvällen var nice iaf. Firade linn, hon blev jätte glad över presenterna. Vi hade köpt en klocka, ögonskugga, ansiktsmask och ett halsband. Hoppas hon gillar dom och inte bara säger så ;) haha
Vi åt jätte god mat också så nu är man helt uppstoppad, haha.
Vädret
as fint väder idag ju! lite halt på vägarna bara men solen lös ju och det är bra. Desto mer sol desto mindre is/snö/kyla/blekhet/ hah.
Jaja ciaooo!

11 mars 17:14

Tar en bloggpaus! återkommer väl om några månader..

11 mars 16:29

Idag så åkte man skridskor i skolan, haha de va askul! xD
***
Sen efter skolan drog man till polisen o skaffa sig ett ID, kan ju va bra liksom
***
Ikv ska man ut o äta med tjejerna :) sak bli nice ! ciaoo!
***

10 mars 20:31

Såååå taggad för sommar :D ! när snön försvinner då blire att dra ut halv sex på morgon o jogga :D ! (Y) ska bli nice!!

10 mars 16:09

Idag var man en majs!
***
Ne men ja skolan var chill nu har man nys sätit macka med sarre, blir väl att chilldilla med henne o prova lite skridskor. Imorn äre skridskor hah.
***
På söndag ska jag klippa mig o shoppa med mams, hoppas på att hon payar jag har inga money hah.
***

9 mars 23:07

Imorn äre skola-.- inte kul! Men efter skolan så drar man hem o kollar om man har några skridskor xd ska åka skridskor med skolan, haha kmr inte gå bra! Men sen på fredag ska man till polisen och fixa ID-kort, nej jag vet jag ahr inget ID haha!
***
Efter polisen ska man fira linn, sen på lördagen drar man till Nora o partajar :)! jaa söndag händer väl inget speciellt:) jajaj ciaaooo!
***
vill ha sommar!

9 mars 16:09

Idag så har man gjort pasta med nåra fån. Nu efter skolan är man med sara ciaaoo!

8 mars 18:46

Heej, idag så hänka man linn efter the school. Vi gjorde matte läxan, hah jag o linn har som roligast i skolan elr om vi gör läxor? lite knäppt? haha om vi får tråkigt tar vi fram matteboken haha!
***
Är så grymt sugen på att shoppa så sitter o tjänar lite money här, hur vet man aldrig ;)! Sen ska jag shoppa gärnet! Hittat massa sake rjag vill köpa!
***
idag är det semledagen, pappa har köpt semlor det ska bli gott elr nej ska nog inte äta, inte alls sugen på det! Jag 'r sugen på ett iskallt glas cola, det vore gott!
***
Imorgon ska jag va med sarre, vet inte riktigt vad vi ska gö men nånting hittar vi på!
I helgen firar man linn det avr det mesta ciaooo!
***
GRYMT GAMMAL BILD! hah men lite härlig, ser så glad ut xD

7 mars 22:50

Mitt liv är så himla bra att man nästan letar efter problemen! Asså seriöst jag har ett asbra liv! Min familj är asbra! Mina vänner är asbra! Och mer behöver man inte för att man ska ha det bra! Och jag har det bra! älskar mitt liv!

7 mars 19:35

BLIR GALEN SNART! JAG MÅSTE SERIÖST IVÄG O SHOPPA!! MÅSTE HANDAL NÅT ! MÅSTE SPENDERA PENGAR!! FÅR DAMP! SOM ATT JAG SITTER I ETT JÄKLA FÄNGELSE!

7 mars 17:25

haha asså jaa men jaja who cares! jag är en majs :)! enjoyy!

7 mars 15:40

Nu bokar man flyg till USA i sommar ;) ! blir L.A! längtar!! :D
...
Skolan suger jag orkar inge mer!! ger upp nu asså! uschh!

6 mars 19:37

Nu är det snart solsidan! yeeey :) ska ta nått gott till det!
...
nu känner jag verkligen att sommarn kan komma! vet inte riktigt vad den väntar på? det är bara att storma in o ta bort allt kallt o mörkt!
...

6 mars 11:01

gårdagen var helt okejj, antar att massa bilder kmr ut på fb, nån som tog amandas kamera o typ peppra! Ah det avr kul iaf träffa nytt folk, alltid kul! :)Nu har jag bäddat net mig i sängen för att aldrig mer gå upp! (Y) tkr detlåter som en asbra idé!
...
I veckan vet jag inte vad som händer o sker, har tydligen massor att göra i skolan..:S orkar inte!!jaja ciaooo!

5 mars 13:49

öjjööj idag mår man awesome !:D lite hositg bara! men det sktier man i! asså är så grymt sugen på att festa elr abra göra nåt asså vill ge gärnet ikv!! haft så himla tråkig vecka och helgen sak fan inte va tråkig!! Så jaa ska väl snacka runt med folket! så får man se vad man hittar !! ciiaoo!!

4 mars 20:50

HEMSKT!
...
Fick nyss syn på den här annonsen! asså det är ju hemskt hur nån kan göra något sånt! asså usch! Hur kan man binda sin hund i dragkroken på bilen o köra iväg? Som tur va klara sig hunden! asså usch fattar inte hur folk kan tänka så, vad har den stackars hunden gjort liksom?
...
Hatar folk som inte kan respektera sina djur, asså skaffa inte ett jävla husdjur om du inte kan ta hand om det! usch blir så arg!!!


4 mars 14:07

dom skulle inte sitta fel!
tommy hilfiger skor

4 mars 13:39

nu äre fredag och jag är fortfrade sjuk;O ! vill inte längre! skulle ju firat linn ikv,men vi flyttar fram det p.g.a mig det känns ju bra!(Y)-.-
...
På lördagen om jag mår bättre så kanske emil m.m kmr hit så ska vi ha allmänt skoj. Men det är bara kanske, annars kanske jag o lisa drar på bio!
...
jaja det var nog det mesta nästa helg hoppas jag den händer lite mer o jag mår bättre! blir antagligen att fira linn då, det kanske är nån fest nånstans också, är festsugen! ni fattar inte vilken tråkig vecka det här har vart!
...
hah jag drömde två drömmar inatt, den ena var att jag praktisera på donken, o så var jag ju sjuk hela veckn förutom måndag tisdag. Sen så säger sara ba ah nästa vecka äre prao i tre veckor, man ba whatt jag praoa ju den här veckan hah? ah lite fail.
...
den andra drömmen var att jag och oskar svärd hahxD vi skulle göra om mitt rum, så vi börjar måla en del hyllor på pappas kontor. men sen måste han dra o då sitter jag där o målar själv.
...
alltid kul att drömma! :)

1 mars 20:37

hejhejj, idag så drog man hem från skolan lite tidigare mådde inge bra, blir att åka till läkaren imorn, hoppas det inte är någe allvarligt för det är inge bra tillfälle att vara sjuk!det äre väl aldrig men. På torsdag fyller Linn år!! <3 blir att fira henne på fredag om man är frisk! jaja de var allt hejdå! nu ska jag bli frisk!