Skriv din beskrivning här!

Catching up!

Okejj nu ska jag försöka to Catch up! Om vi börjar med New Mexico, det var en ca 15h bilresa haha en äkta roadtrip. Vi var ganska nära Grand Canyon, vi åkte aldrig dit och stanna dock, men man såg lite av det. När vi kom fram så kom vi fram till en stor ranch, med två stora svarta varghundar, en westernhäst och massa påfåglar. Va väldigt coolt att se hur dom levde där för det var väääldigt annorlunda. Vi lagade mat, provred hästen, och gick till nån marknad. Sen på hemvägen åkte vi igenom en rejäl regnskur/storm. Alla på motorvägen stannade och stora stenar kom flygande. Våran bilruta fick flera sprickor, så vi var lite rädda där ett tag.
 
Och veckorna här, vet inte hur länge sen det var jag blogga sist om vad jag gjort. Men under veckodagarna har jag pluggat, varit och shoppat, osv. I Helgen var det homecoming! Det var inte så kul som jag hoppades på faktiskt.. Känns som balen i 5an typ. Dansen var mellan 7-10. Och musiken sög, man kunde inte dansa till det ;o Var typ långsam rapp. Men efterfesten var ganska rolig, träffa massa från skolan. Har också varit i parken och flummat och lite sådant. Tror inte det är så mycket mer. Har säkert gjorde massa mer, för har varit upptagen varenda dag. Idag är första dagen utan läxor vilket gör att jag kan blogga haha.. Oh juste! Jag har varit på en bridalshower hos Letties dotter som gifter sig om en månad. Vi lekte massa lekar och hon fick massa presenter osv. En lek var "Set the junk on the guy". Är typ som att sätta knorren på grisen, fast en lite mer vuxenversion.. gissa vem som vann ;) haha.. Priset var 10 dollar på Starbucks, så klart man kämpa för att vinna.
 
Nu har jag precis ätit hemlagade köttbullar och spaghetti. MUMS! kmr somna tidigt ikv. Min sovtider här är sååå annorlunda från när jag var i Sverige. Ända sen jag kom hit, har jag gått upp innan klockan 10. Inte en enda dag har varit efter 10. Inte ens när jag varit bakis ;o haha skojja ;) Det är sjukt. Då jag ofta sover till 11-12 hemma..
 
Lite allmänna bilder från de senaste veckorna.
 
 
 
 

Hej, sorry att jag inte bloggat men ni får helt enkelt acceptera att jag är busy. Men vill ta mig tid att ägna detta inlägg till min familj.

Det jag har sett, hört och fått upplevt här får en verkligen att öppna ögonen. Hur bra man själv har det. Kunde aldrig tänka mig att folk gick igenom det saker jag fått sett. Hur folk dagligen kämpar. Visst man hör det jämt att folk har det sämre. Men att få se det med egna ögon, att få träffa människorna som upplevt allt hemskt och få höra storyn från dom. Det öppnar ens ögon.

Innan jag åkte till USA visste jag inte vad jag hade i Sverige. Men det märks nu.. Jag uppskattar verkligen allt som min familj gjort för mig. Uppskattar min mamma som gör allt för mig, tvättar mina kläder, håller rent i huset dagligen, bryr sig om min säkerhet och mina känslor, sliter för att vi ska ha ett trevligt hem att kom hem till och alltid stöttat mig genom allt. Jag älskar dig mamma, och förlåt för allt jag gjort som sårat dig eller gjort dig besviken.

Jag uppskattar min pappa som slitit hela sitt liv för en karriär han har idag som gör att vi kan ha det så bra som vi har det. Som har gett mig möjligheten att vara vart jag är idag. Att han ständigt är på bra humör och kan alltid hjälpa mig med alla motgångar vad det än är, allt från skolan/jobb till möjligheter som detta och även känslomässiga motgångar. Älskar dig pappa, och förlåt för allt jag gjort som sårat dig eller gjort dig besviken.

Jag uppskattar min bror, som jag alltid kunnat prata med. Som tagit med mig ut på äventyr. Som alltid velat skydda mig så gott som möjligt. Som jag alltid kan skratta och ha roligt med. Uppskattar verkligen att vi har en så pass bra relation till varann som vi har. Älskar dig Niklas, och förlåt för allt jag gjort som sårat dig eller gjort dig besviken.

Älskar er så otroligt mkt, jag har insett att ni gör så otroligt mkt för mig! Tack så mycket, för allt ni gjort.♥

 
 

Sorry guys!

Sorry! Har inte hunnit blogga, är väldigt mkt nu, har mitt senior Project att göra, och alla vill hitta på något. Så har fullt upp! Så har inte tid att blogga, iaf den här veckan, kanske på söndag. Då händer det nog inte mkt. Ska försöka få alla bilder från New Mexico också, men vill bara uppdatera er om att jag har det topppeeeeen, men stressigt! kommer en bomb med blogginlägg om en vecka eller någe, eller jag vet inte! vi får se, men just nu får ni acceptera att det kmr stå still här ett tag.
 
Jag uppdaterar mer på instagram, så ni kan följa mig där :) @Nicolegson