Skriv din beskrivning här!

TISDAG

Hejhopp, blev ingen träning idag.. hehe. Hade ingen motivation till att träna, och var aströtttttt. Nu har jag iaf badat, det är fortfarande lite halvdant det där med att bada. Gillar det inte till fullo än haha. Imorn äre skoola, sen tar jag påsklov! SKÖNT. Har inte alls mkt att skriva.. har ett hemprov som måste göras men orkar inte sätta igång. Asså alltid väntar tills sista dagen.. inte bra det där alltså.
 

School sucked today

School sucked today.. usch va skolan bara blir sämre o sämre, vi byter ju lärare konstant och dom blir bara sämre och sämre. Inte okej! usch. Drog iaf och träna med sarrrii efter skolan, sen nu är jag hemma och har nyss käkat grillad hamburgare, asgott! Har även fått min tv och sånt fixat där nere, en elektriker kom idag och firrade allt. Så nu äre top notch där nere, ska bara få upp lite tavlor o sånt på väggarna.
 
Åh vad jag skulle göra allt för att bli 18. Känns som dom som fyller 18 tidigt tar liksom inte för sig och utnyttjar att dom är 18, förutom att dom går på krogen. Men liksom finns ju så mkt annat man kan göra när man är 18. Asså man har ju fetaste friheten då. Och folk bara fortsätter leva som när dom var minderåriga.. man liksom ba hallå!? lev då idioter. När jag blir 18 är körkort det första som gäller för mig, eller ah när jag kmr hem från usa då. Kommer ju fylla 18 där. Men när jag kommer hem till Sverige igen, då jävar körkort som gäller! och framför allt ett jobb, så kmt lättare och få jobb som 18åring med körkort. Typ de enda kraven man ser när man sitter och söker jobb.. man liksom ba neheppp.. 18 vare som gällde jah.. bitch typ haha.
 
Ah ville bara lätta mig angående det haha. Nu ska jag nog krya ner i sängen snart och chilla gaalet i mitt nya rum haha. Ciao!
 
Hitta gammal bild i arkivet från cameriod hah..
 
 
 

"DRESSING-ROOM"

Såhär blev rummet där uppe som kmr vara som ett rum jag byter om och sminkar mig i haha.. värt. men ah så blev det. Mitt rum där nere är inte heeelt klart än, så har inte tagit några kort på det än men det kmr ska ni se (Y), idag på Ikea fick jag med mig hem lite ljus, matta, tavelhållare, spegel och kabelsladdar! Sen har jag bara jobbat med rummen resten av dagen.
 

FREDAG

Jamen gud vilken trevlig dag i skogen .... not! asså det var riktigt pain asså. Nu är jag iaf hemma, otroligt skönt! Ska landa lite hemma och chilla osv, sen drar man igång röjjandet igen, idag blir det att montera ner säng och sen montera upp den igen haha. Skulle kanske åkt till Ikea idag för att köpa spegel och kabel men det får bli imorn! Inte riktigt besämt vilken slags spegel jag vill ha än såå.
 
För övrigt så tror jag det kommer blir en riktigt skön och chill fredag, va ganska längesen man hade en sån faktiskt haha. Men det ska bli skönt, bara jag och mams också så blir en tjejkväll. Har väl itne så mkt mer och säga nu. När båda mina rum är klara kommer ni får lite bilder härrr, före och efter bilder. Dom gillar vi! Men ha en sån trevlig fredag då! Ciao.
 

Det börjar arta sig

Nu börjar det allt likna ett rum här nere. Soffgruppen och skrivbordet är på plats! Nu ska bara sängen ner också, som kmr ta lite mer tid eftersom vi måste montera isär den först.. så det får göras i helgen. Annars är allt klart, ska köpa en längre kabel till tvn också, så den hamnar på plats och sen en stor spegel till mitt "dressing room" eller vad jag ska kalla det hah..

Fick sällskap av johanna idag också, det var trevlans. Imorn ska man upp sex.. hatar när vi börjar tidigt.. Sen ska vi dessutom ut i skogen och grejja? fett pain.. vi kmr hem 5..på en fredag?! inte okej..
 

ONSDAG

Idag var jag i skolan, woho! usch vad jag är trött på alla lärare.. eller de flesta iaf.. känner att jag bara vill slå till dom och få dom att fatta. Ibland är man ju smartare än dom vafan? ska vi byta roller eller.. kanske bättre.

Var inte alls sugen att gå till skolan imorse heller, jävla snöväder.. bitch please liksom -.-

Nu efter skolan har jag iaf röjjt undan i mitt "vardagsrum" för det ska bli mitt aktuella rum så får mitt gamla bli nån slags "walk-in closet". Är nästan omöjligt att flytta en tresits soffa genom en dörr heöt själv..men efter mycket stönande så fick jag igenom den! haha okej det där kan misstolkas väldans mkt, men ni förstår vad jag menar ;-) Nu har jag tagit en liten paus, beger mig snart ner igen och röjjer lite mer!





Bored?

Ta en dusch!




~

SAKER NI KANSKE INTE VISSTE:
 
• Jag har sjukt mycket komplex över min kropp.
• Jag ÄLSKAR att vara ensam hemma.
• Jag har spelat/deltagit i nästan alla sporter jag kan komma på.
• Ibland tror jag seriöst att jag är schizofren (stavning).
• Jag kan inte hantera jobbiga situationer.
• Jag har opererat mig.
• Jag har väldigt konstig humor som de flesta inte förstår sig på.
• Jag pratar väldigt ofta med mig själv.
• Det värsta du kan kalla mig är tråkig.
 

GAH

Vart varken skola eller gym för mig..mådde skit imorse. Hoppas jag är frisk till imorn, nu hare gått 4 dagar och jag har inte tränat. Kommer tappa rutinen. Inte okej! Om jag går till skolan imorn ska jag också träna. Hur farligt är det egentligen att träna när man är sjuk? Det försötr ju inte träningen så mkt väl? Man blir väl bara inte frisk lika snabbt? Eller hur ligger det där till egentligen..
 
Åh känner mig så äcklig när jag bara är hemma och "hänger". Blir så otroligt rastlös. Igår sminkade jag mig t.o.m för jag ahde så tråkigt? då gåre över gränsen. Menmen.. är man sjuk så är man. Sitter och funderar på om det går att göra om mitt rum på någe vis. Har sån stor säng nu ju, så valmöjligheterna blir ju färre.. Kanske ska sätta sängen åt andra hållet och flytta på tvn? bara för omväxlingens skull liksom. Undra hur det skulle bli.. har så litet rum.. fyller det med så mkt som möjligt så det blir skittrångt juuuuu. Men ah ska lägga fram förslaget till bossen.
 
Eller ska man flytta ner? då får man ju ett ganska så mkt större rum! Men man hör så jävla bra från övervåningen. Fast det är ju bara att skaffa öronproppar ifs haha. Ah får gå ner och kika liteee hur jag skulle vilja ha det.
 
//TJEJ MED OTROLIGA PROBLEM
 

MÖRKBRUNT

Har en jävla beslutsångest med håret.. kollat på gamla bilder och är nog sugen på att färga tillbaks det till mörkbrunt igen.. haha, trivs fan bäst i det! Men ska nog låta håret växa lite nu innan jag förstör det igen. För övrigt så är jag hemma idag, är förkyld. Men börjar må bättre så kan nog både träna och gå till skolan imorn. Yey!
 
Kör in en random bild på ögat sådär ja.
 
 
 

Vill ha sommar nu

Haha.. asså det är nått fel på mig seriöst. Jag är typ i trotsåldern fast ovetande? Nu när jag sa att jag inte skulle blogga mer och kommer ta upp det sen, så känner jag ju såklart nu att jag är sugen på att blogga. haha så äre alltid. När jag bestämmer mig för nånting gör jag tvärtom. Det är jobbbiiiiigt. Men men!
 
Min helg bestog av fest i nora, och sen har jag bara chillat hemma och fixat lite. Ikväll blir det att köpa med saigon hem och mysa framför tvn med familjen. Börjjar känna mig lite halvt krasslig också.. vill inte bli sjuuk! Fick skippa tärningen idag pga av att jag mår dåligt.. inte okej. Jag som hållt igång så bra nu.
 
Asså blir fett deprimerad när jag tittar ut ur fönstret.. vill ha sommar nu.. kunna ligga varje dag på altanen och steka, kunna gå runt i shorts, kunna gå osminkad för man inte är blek i ansiktet, kunna dra och bada mitt i natten, kunna ha grillkvällar med vännerna, jaaaaa bara kunna göra massa saker! Komma ut liksom!
 


ONSDAG

Jag har verkligen tappat min motivation till att blogga? har massa att blogga om egentligen men orkar inte sätta mig och skriva ner allt jag gjort.. Bloggande fadaaar ivääääg. Funderar på att lägga ner och sen börja blogga igen när jag drar till USA. För det vill jag verkligen ha ner skrivet som minnen! men ah blir väl lite halvdant som allt annat haha.
 
Kan väl skriva lite nu när jag ändå håller på då haha.. Min helg som var för 1000 år sen haha.. spenderades med lisa, vi var på bio och på fest i Nora. Mina vardagar har spenderats i skolan, gymmet och sen sovandes i sängen haha.. Liiiiiv. Men börjat få en rutin på min vardag nu iaf, känns faktiskt skönt! Har inte så mkt i skolan att göra heller, men allt kmr väl nu bara för att jag sa så där. fandå. Men ahh det var väl en summering av mina dagar hittilllls.
 
Just nu sitter jag i skolan och "antecknar" om buddhismen.. väldigt intressant! Senare blire att käka kärleksmums på svenskalektionen, LÄNGTA.
 

NEW IN

Byxdress från nelly.com!