Skriv din beskrivning här!

Run bitch

Kameran är köpt! och den fick hänga med ut på en springtur (Y)
 

Leave the world behind

Åhh vad skönt det var att få sova i sin egna säng för en gångs skull! typ nästan en månad sen jag sov i den haha, gud så tungt jag sovit. Och så väntade det en god frukost utanför dörren, MUMS. Nu ska jag chilla lite framför datan sen blir det att göra sig i ordning för att dra iväg och köpa den där kameran!  Toppen, ikv skulle jag kunna tippa på att jag och lisa sitter spikade framför datan och letar upp roliga saker att göra i Kreta!
 
Bilderna från gran canaria kommer snart, ska bara få alla på plats osv (Y)
 

Cashflow

Hej igen då, kul att se att man fortfarande har några få läsare kvar! Kom hem från Sälen idag har jobbat där nu över helgen. Vi gjorde klart stugan! SCORE. Så nu är man lite rikare, fast de pengarna försvann snabbt! För nu är en resa bokad till Kreta med Lisa, UNDERBART!
 
Imorn drar jag och köper mig en kamera! Så det blir lite mer action här.
 

Sorry

förlåtttt för den super dåliga uppdateringen. Inte pallat blogga. hah. Men ska försöka få igång bloggandet lite mer nu nästa vecka. Just nu är jag i sälen o jobbar. Så ska försöka, jag lovar inget men ska försöka blogga mer! Hare bra tills dess ciao!

It sucks

Vill verkligen inte bo i detta urtråkiga land längre. Jag vill flytta nu! orkar inte vänta längre. SNÄLLAA PAPPA KOM HEM MED GODA NYHETER FÖRFAN!
 

summering av allt ni missat

ojjojjj seg på uppdateringen här, ni får en summering i bilder. orkar inte skriva massa. inte min grej längre lixx.
ordningen på bilderna blev cp, men ah orka bryy lix
 
 
a   mering