Skriv din beskrivning här!

Psyk Nicole jaoo

nu börjar de bli såhär att det är dags för en förändring igen! men ingen aning om va för slags förändring! Var skit nära på att cutta mitt hår förut, hade satt upp det i en tofs o stog med saxen redan att klippa av! Men jag vågade inte, jag tog en dusch o lugna ner mig lite hah, jävla psyk är jag! :o


HOPE

OKEJJJ! vi skiter i det här med att lägga ner bloggen osv! MEN jag göre endast för din skull!!! you know who ;)
My number one fan typ!

jaha..då ska man komma igång igen alltså.. kan ju börja med att säga att helgen har vart awesome, den spenderade i sälen med Sara,Linn och johanna! Vi hade jätte kul! :D
Just nu är jag hemma från skolan och mumsat i mig lite nudlar och kollar på Titanic..

Vet nt hur veckan kommer se ut men jajaa vad gör det om 100år lix!


JAG LÄGGER NER

DET HÄR BLIR ETT SLUT PÅ MITT BLOGGANDE! ELVIS HAS LEFT THE BULIDING! CIAO HARE BRA, FÖR DET SKA JAG!


He's on your mind

Det vore nice med ett liv nu faktiskt!



somethings we don't talk about

Videon verkade ju bli lyckad hah, det ska nog bli mina nya grej. Videobloggar på toan ;)
Men jag hade faktsikt sjukt tråkigt igår så det var det enda jag kunde komma på att göra liksom.
Idag vet jag inte vad som händer, blir väl ännu en tråkig dag!

okejj jag har inget liv jag vet..


I'm just a girl

Nu har jag precis gjort om lite i mitt rum, eller lite o lite. Det sluta med att jag tog ut min stationära dator och skrivbordet och drog in en soffa och soffbord! Har även inskaffat mig lite krokar, så jag kan hänga upp mina kläder så de inte ligger i en stor hög på golvet!

Så nu har jag min bärbara dator inkopplad i tvn som spelar spotify medans jag ligger asskönt i soffan med macen i knäet! Livet är för bra ibland alltså.

Jag ska snart ta mig en dusch, och sen ha lite spa för mig själv! tända lite ljus och mysa hela lördagskvällen.

This year I will be strong, thats the only thing I promised myself..


Sommarkänslorrrr

Gudars vad skönt det ska bli i sommar,när man inte behöver gå runt med tjocka vinterjackor osv.
Provade lite sommaroutfits, som jag förmodligen kommer gå runt i, i sommar !



Come on hit the floor

Skolan idag avr väl nice! Började med att åka till IT-gymnasiet för att labba, och gud vad fula killar det går där! Gud vad uttittad man kände sig. Sen så vare pannkakor i skolan MUMS! och efter det åt vi cheesecake på samhällslektionen, som jag och linn hade bakat faktiskt! Vi bakade den till Emelie för hon fyller år idag!
GRATTTIS EMELIE!!

När jag kom hem så slocknade jag i sängen, sen vakna jag av att mams kom hem. Nu ska vi snart äta mat, sen får man sällskap inatt igen! härligt! Imorn har vi värsta sovmorgonen också fett skönt.




TANKE PÅ G! Livet är för kort för sånt

okejj nu äre såhär, mitt nyårslöfte var att må bra och leva ett "sundare" liv. typ att inte äta godis, dricka läsk,alkohol,efterrätter. Men asså.. man mår ju bra av det? asså man blir ju glad över att få ha en myskväll med sin vänner och abra kunna moffa i sig godis och prata ut, fatta vad torrt det skulle bli om man bara satt i en soffa o prata? asså godiset hör till fan! Livet är för kort för sånt, lev nu! ät godis nu! SÅ härmed bryter jag mitt löfte och tar bort det, och ändrar det ist till... Lyssna på hjärtat och gör det du vill, försök inte uppnå andras mål.

Och det sägs faktiskt att choklad ger kärlek! ;) och det kan man ju bara inte fåå för mycket av!
Så jag tycker ni också bryter era jävla dieter, om ni vill bli fit TRÄNA FFS! så länge ni tränar kan ni äta vad ni vill! fatta friheten ;)






BIKINI

Det här blir dagens outfit resten av sommaren!


Eva och Adams fel..

Fick en såndan här tanke inatt dåra! och som tur va hade jag en och diskutera det med!

Tänk så hade alla mäniskor en sorts sjukdom, asså fast ingen reagera på det just för att alla har det, man tror liksom att det är normalt. Så om vi var friska skulle vi bete oss på ett helt annat sätt, tänk så skulle vi vara ännu smartare, snabbare osv osv. Eller kanske att man skulle bete sig som en giraff? man vet ju inte. För det sägs ju att Eva och Adam levde skapligt länge! asså fler hundra år, tänk så skulle vi också göra det om vi var friska! Då skulle vi leva i flera hundra år! fett coolt vore det! Det är Eva o Adams fel att vi är sjuka, ah om vi nu är det. För dem fick den här sjukdomen och gjorde sedan massa barn så alla fick ju sjukdomen vid födseln. Så ingen vet hur man skulle bete sig egentligen, eller jo som eva och adam gjorde innan dom blev sjuka. Alla skulle springa omkring nakna och kunna kommunicera med djur! OMG det vore faktsitk ganska coolt!

Tänk då när man är typ 200 år, undra hur man serut. För länge sen var man ju "gammal" vid 30års ålder, då fick man sånna här "gamlings" drag, börjar få rynkor osv. Men idag äre att vi blir kutryggade och får gråtthår och tappar hår osv. Undra vad "gamlings" dragen blir i framtiden, när man är gammal vid 200år åldern, vad blir det då för drag? Blå tungor kanske? Det vore coolt och se.

Man ska ju nästan frysa ner sig och sen vakna upp om typ 100 år, endast för att se hur framtiden har utvecklats. Det är ju nån som är nedfryst nu, som har vart det sen kanse 1950? tänk när han vaknar idag? fatta känslan ba woow! massa förmål som går framåt utan någon draghjälp :o

JO men det vore något, ah det var min tanke för inatt. Hoppas ni förstår vad jag har skrivit annars var ju det här ganska mkt slöseri med tid.



Forever alone, not tonight!

Natten spenderas icke alone tonight! Får väldigt trevligt sällskap :)


Inte precis så att du dör av det?

Många blir förkrossade osv efter förhållanden, eller att se personen de är kära i bli tsm med någon annan. Man gör inte annat än att tänka på den personen.. man blir bara mer deprimerad för varje dag som går. Man ser hur lycklig personen är med sin partner. Man känner bokstavligen hur nånting hugger i hjärtat. Man är "heartbroken" så att säga.
Sån var jag förut..

Man kan lura hjärnan, asså okej man förlorar någon man gillar. Men se det såhär, du lever ju fortfarande? Varför då vara ledsen? Lev vidare, livet är för kort för att man ska sitta och tänka på någon som lever sitt liv och inte slänger nån energi på dig?  det är det mest onödigaste man kan göra, sitta och tänka på någon man mår dåligt av, okej man kanske blir glad om man tänker på fina minnen ni hade tsm men sen leder tankarna till att det är slut nu, det kommer inte bli några sånna minnen. Så varför inte bara tänka såhär " okej, han har en ny. kul för honom.. hmm vad ska jag äta till frukost imorn?"  asså okej! man dör inte.. man överlver sånt här, lär er att ta det med en nypa salt!

Jag säger absolut inte att det är lätt som en plätt att må bra, men förut var jag en "heartbroken tjej", som alltid var deppig så fort jag vart ensam osv, men nu har jag valt att må bra. Jag styrde upp mitt humör, jag tänkte Och? okejj de tär inte han och jag längre, so what? finns andra upplevelser med livet? livet går ju inte ut på att hitta sin kille o hålla fast vid den hela livet? Man ska ju utvudga sina vyer! LEV LITE, låt inte nån kille förstöra bara för att han hitta en ny och inte ni? Så välj att va glad! Det går faktiskt, det har iaf gått helt okej för mig! jag känner mig inte alls som den deppiga tjejen längre, nu är jag HAPPYFACE all the time!

Så välj det ni med, "ett skratt förlänger livet", blir två flugor i en smäll! ni får ett lyckligt liv, samtidigt som ni får ett längre ;)! låter inte så dumt va?



LÄR KÄNNA PERSONEN FFS!

Tankarna börjar komma igång nu, fast det här är ingen konstig och annorlunda tanke.

De flesta går ju och väntar på "Mr. Right". De flesta har också sina så kallade "listor" på hur perfekta killen är. Men om vi säger att ni träffar den här killen som uppfyller alla dessa krav, t.ex. 1. snygg 2. rolig 3. ska ta mig i förstahand  osv osv!

Då äre ju fan listan ni blir kära i, asså om den här "perfekta" killen kommer då, och ni börjar träffa han osv, och ni kollar på den här listan och ser att han är perfekt, men han är ju inte perfekt för er, det är listan han är perfekt för. Ni blir blinda, ni ser inte killen från era ögon, ni ser honom genom listan.

Jag tycker alla killar ska ha en chans oavsett om dom inte ser sådär superb ut. okej man ska ju inte bli äcklad, men om man lär känna en kille som är snäll osv, så blir han snyggare automatiskt, utseendet ändras och det tror jag alla kan hålla med om, eller iaf de flesta. 

Jag hatar verkligen HATAR när man ser en person som träffar en kille, sen efter en vecka eller två så är de tsm!?! WTF!?
man känner inte varann då, och man kan vekrligen inte säga att man älskar varann då! det är samma sak som med vänskap, man blir inte bästavän med någon efter 2 veckor. en bästavän blir man oftast med nån man växt upp med, som vet allt om varann, som var med på alla äventyr och läser dig rakt av.

Det är likadant med ett förhållande, man känner inte varann eter 2 veckor, okej man kan har ett humm om personen, att den är rolig och snäll osv, men man har verkligen inte sett alla sidor av den, man vet inte hur personen skulle reagera i vissa situatuioner.

Det är de som händer med förhållanden som börjas efter två veckor, de är tsm i ca 2 månader sen helt plötsligt ba "shit! Jag trodde verkligen inte du var sån här ;O"

näähä??? trodde du visste allt efter 2 veckor!

assåå blöö! Blir så himla trött på sånt!, det är ett sånt förhållande nu som jag vet om, såg på facebook att de blivit vänner ett viss datum, sen efter 13 dagar så blev de tsm! Och hört nu att förhållandet börjar strula och kännas lite konsitgt. FAN VA WIERD, JAG TRODDE NI VAR SKAPTA FÖR VARANN!!!! -.-


ahhh blir såå trött på sånt, LÄR KÄNNA VARANN FÖRFAN!

Asså, för att få ett bra förhållande så ska man bli vän med personen. asså inte hoppa rakt in i att man ska bli tsm, lär känna personen och se sen om man får känslor för den. Jag gör alltid så! Jag väljer alltid att hellre bli vän med nån kille man får kontakt med än att efter kanske andra gången man träffas så ska man vara på varann och hålla på masa. Det är så sjukt onödigt, man bygger ju upp förhållandet på ingenting då!?

Man måste ju ha en grund för att kunna bygga.. men vissa människor verkar inte fatta det, och jag blir så arg på sånt när man ser det, för efter förhållandet så är dom ju skitledsna och ba buhuuuuu vad vare som var fel egentligen?? jooo kanske att ni har känt varann i ca 2 månader dumbass! -.-

Ville bara säga det! Så snälla lär kännaaaaaa personnen! och man gör inte det efter 2 veckor -.--

wierdooo

OKEJ! nu är det såhär jag kommer inte på någe bra att blogga om, jag vill blogga om nått som ingen bloggar om. Något unikt, men alla bloggar fan redan om allt! Tänkte att jag skulle kunna skriva ut mina tankar här, asså sånna här konstiga tankar man kan tänka på mitt på dagen helt plötsligt. Ah kommer inte på någe bra exempel nu, men ni fattar? sånna här riktigt sjuka tankar, som man egentligen inte delar med någon, men asså bara för att jag börjat tänka att jag ska skriva ner dom så kommer ju inga sånna tankar upp längre.. SAD BUT TRUE.

Så jaa jag kommer väll i princip blogga när en sån här tanke dyker upp, så uppdateringen kommer inte vara superb. Kanske kommer uppdatera också om det händer något speciellt i mitt liv.. nått speciellt för idag är att jag är sååå sjukt trött! Ska nog gå och lägga mig sen när linn drar haha..

Ja men då vet ni!



NYTT BLOGGANDE

Okej, jag tar en bloggpaus tills jag vet vad jag ska blogga om, och när jag kommer tillbaka så kommer jag blogga om något speciellt! Jag säger till when I'm back!

I can't believe that I still thinking of you

jahopp nehepp, här får man order om att blogga osv!

Jag är hemma från skolan idag haha,... ovanligt!
Ska väl ta en promenix med rocky sen, fast just nu ligger han som en död säl..
ska också ladda ner lite serier man kan plöja igenom, så man har något att göra på dagarn. I helgen ska man rida igen, yeey!

hmmm någ emer nää???? detvart ju ett sånt här sjukt roligt inlägg osb, typ carefaace på att min hund ligger som en död säl???? hmmm orka bloggaaa, börjar tröttnaa på dettaaa moment...

ska man sluta kanske? vi fårseee

bom chicka bom bom

Japp, kom väl hem 12 igår, det blev fb lite o sen sleeepytime!
Första skoldan idag då! blöööö, fett dåligt schema har vi fått :o

Nu är jag iaf hemma hos linnsanpinnnsa från en annan planet! Vi ska alldeles strax köra zumba! ciaooo

New years eve

Ikv ska man på bio, söndagar är den bästa dagen för bio,för då gör man ändå ingenting:o
Ligger liksom fortfarande i sängen. Ska snart äta, sen ska man väl börja göra sig i ordning.
Jag ska iaf se "New years eve". hoppas på att den är bra, den är 2 timmar lång! ;o
kommer komma hem 12 inatt typ xD


Never be alone


Noooo

ridningen gick jätte bra! hoppa faktiskt högre än vad ajg trodde jag skulle våga, hah när jag satte mig på hästen våga jag knappt galoppera sen ba flög man över hinder haha..

Blir att åka dit imorn med, har ju fått reda på att dom ska sälja honom :o man ba NOOO!
så jaa hoppas det kmr sluta med att han står i stallet här i närheten! ;)

Linn står just nu och gör sig irodning för jobb, medans jag har gjort mig klar för sängen haha.
Nästa vecka börjar skolan :o omg... pallaaaaa !!!! måste ju göra den där jäkla spanskan... och svenskan! asså jag o språk går inte riktigt ihop... ah juste måste göra engleska ju :O alla tre språk vi läser ligger jag efter i BRA!

ajjaa ciaoo!



Överlycklig

Hejhejhej! LInn har nyss åkt hem, och jag är ÖVERLYCKLIG!! :D
Imorn ska jag o linn åka och rida, jag ska få träffa barre!!! OMG gudars så jag saknar honom, och imorn ska jag rida honom! OMG! haha okejjj, woow en häst lix, men asså ahh BARRE ÄR NÅGOT EXTRA!

Blir att dra till frida snart iaf, så ska viiii bli lite happyhapyy!
Men ska ta en dusch nu o dra vidare till henne då! ciaaoo!!




You are the only one who makes me happy!

Fit for fight

öjöj! nu jäklar ska man bli fit for fight till sommarn 2025! haha är väl kalr då ungefär!
Nej men nyss duschat o ätit gott, nu blir det american pie maraton med linnsan som sover här. :)


zumbaaah

Det gick superb på stan :)! När vi kom hem lagade vi god mat, sen har vi pluggat jäätee bra! vi gjorde klart alla sena arbeten(A) men jag har dock spanska kvar att göra men det får bli senare!

Nu ska jag och linn dra ner och träna aset av oss! Håller just nu på att ladda ner lite zumba, sen blire annan träning också! toppish!



I can't believe that I'm kissing you

Drar mig snart till stan, där jag möter upp linn. Sen ska vi firra lite saker sen drar vi hem till mig och pluggar satan!




Jag lever på vatten

Bulletproof

vart med johanna en stund på dagen :) vi färga mitt hår, kolla film och klia varann på rumpan haha..
nu vet jag inte vad jag ska göra, tog lite kort förut.

Man kanske ska gå o lägga sig? ska ju upp tidigt imorn för att dra in till staden. Sen ska man träffa linn, och vi ska plugga aset av oss! sen sak vi även träna! :)) härligt härligt!

ajaaa har inge intressant attt sägaaaa... hejdå!




memories


Live


HOME SWEET HOME

Då var man hemma, gud så skönt! Verkligen saknat mitt rum, mitt golv,min säng! asså mmm UNDERBART!
Imron ska man träffaaa underbara johannaa !! Ska även färga håret haha... IGEN...
det blir brunt, o nu ska kag nog vara det ett ta, får ta o lära mig att se ut såå hah..

Sen på torsdag blir att träffaaa linnsan !! wonderfulltt !
I helgen vet jag inte vad som händer, ska väl vara hemma o njuta av det sista lediga dagarna på lovet... sen startar skolan igen... o fyy! och ahr massa saker som inte är klart än... -.- jag säger bvara ettt ord ! HFJHYDRTSHR

skönt att kunna få avreagera här :D ! it's sooooo amazing! näää men japp nu äre 2012, januari, vecka 1, den 3. Bara så ni vet! känns lite fail faktist .. i december dör vi förresten! så var bereddaa! det blir det sista sommarlovet i år....!



åååhh gud, nu längtar man ju hår ttill sommarn när man såg den bilden ! :o , tänk att ligga ute på altanen och steka!
och förhoppningsvis har man en pool då ;) !



2011 - 2012

Nyårsafton vart ganska lyckat! den firades med lisa och nåra fler! Orkar nt gå in i detalj på vad vi gjorde men vi hade kul iaf det är det viktigaste!

Ja en kort summering av 2011 då, 2011 har vart både upp o ner.. det äre ju dock jämt men ahh.. Lärt känna nya människor som jag nt har sån super bra kontakt med idag...ganska synd men ah, har också förlorat en del, vilket också är synd! Men har också funnit en del! förlåtit och glömt och börjat om på nytt vilket känns super bra!

Mitt nyårslöfte för 2012 då är att inte äta något onyttigt alls! asså ingen läsk,godis eller fikabröd o.s.v! Och det ska hållas!

Hoppas 2012 kommer bli sååå mkt bättre än 2012! Det här året ska bli minnesvärt! Man ska kunna tänka tillbaka och minnas just 2012, det året var superb!