Skriv din beskrivning här!

TOMORROW

Imorn ska jag till skooooolan, omg. miss it sooo much. elller...
Det är ju pannkakor imornnn, klart man går till skolan då lix!
nä men ska upp på stan också och shoppa lite också, va ett ta sen ;o ska titta på lite somriga linne/toppar och sen också en vårjacka som jag spanat in ;)
 
Faktiskt fått klart en skoluppgift idag, ahah yey me! plus att det är fredag imorn, kan ju inte bli bättre.
Om inget annat dyker upp så spenderas fredagskvällen i örebro med anna emelie och sara så ska vi fööra lite.
 
blir så otroligt bra på bilder också känner jag, tha true me everybadddeeyy
 

SMÄRTA

Nu har man vart hemma en hel del från skolan asså.. man börjar bli väldigt uttråkad.. operationen i tisdags gick väl sådär kan man säga. Det var inflammerat så bedövningen tog inte så det skar i mig UTAN bedövning, kan ni fatta eller!? låg o asböla som in i helvete. Fyfan kan ha vart det värsta jag gjort i mitt liv. Sen pricken över i:et så fick jag lite pencillin att käka i 10 dar också, och tabletterna är gigantiska och smakar bajs. Fyfan.
 
Men nu ska jag iaf ta ett bad och kolla på grey, hoppas badningen går bättre den här gången.. haha..
Sen blire sängen och sooova gotttt!
 

...

Det här med bloggning fadar verkligen ut känner jag. Har blivit skit dålig på det här ;o..
Men jahaaaa, vad har jag gojrt dååå , jadu kmr inte ens ihåg när jag blogga sist så vet inte vart jag ska börja haha.. men jaa kan inte gö så mkt.. det ä vinter what to do liksom. Kan inte träna heller för den delen.. sääämst. Ska operera mig igen på tisdag, men det blir sista operationen hoppas jag! Så det kan läka ihop snabbt och jag kan börja gymma igen! typ längtar.. aldrig velat träna såhär mkt.. nått fel på mig.
 
Asså står verkligen still i huvet. vad ska man skriiva lix? kanske ska lägga ner bloggen..? inte så rooligt längre.
 

faan

skrev ett långt inlägg om helgen men det försvannnn, så sjuukt irriterande när sånt händer så jag säger bara att helgen va bra punkt!












Taggad

hejhoppp, dålig uppdatering jag vet! Men har inte ork att blogga haha. Är galet taggad till imorn då man drar till Nora med dom allra bästa och festar loss! Känner verkligen för att ge gärnet, finns inge bättre ställe än att gö det i Nora ;-)




Make a change

Hejhopp! har nyss färgat håret, åh vad jag älskar förändringar! så späännande. Håret är fortfarande blött så vet inte om jag ska skratta eller gråta än haha..blir nog inte så asstor skillnad! en liten annan touch på det hela bara!
Är genast gladare haha, bara för att ajg får en annan hårfärg haha.. patetiiiiiiskt men men!
 
Har inte så mkt mer att säga mer än att skolan suger och jag bojkottar den totalt! Och resten av livet kretsar runt datan för tillfället.. vill kunna dra ut och träna nu.. känner mig så jälva tjock av o bara va hemma..menmen! Är man handdikappad så är man. Men snart så :D
 

Bored

Nu börjar det bli jäkligt långtråkigt att ligga hemna och ruttna.. Nästa vecka drar jag till skolan! Annars dör jag av uttråkning..

Vill verklugen ha sommar nu btw.. kunna gå i converse eller sommarpumps eller jaa va som helst, barfota! Vill bli av med den här kylan.. vill bli brun :-(



Tjolahopp!

Hej, sitter just nu på mammas jobb efter ett läkarbesök. Kul att man inte kan ta sig hem.. man är så jäkla låst när man inte ha körkort. Sämst! Så jag får sitta här tills hennes möten är klara.. hunnit jobba lite skolarbeten iaf, det är ju bra. Nåt plus hah..

När jag kmr hem sen ska jag chilla galet, eller nä måste skicka in lite stipendie papper o sånt. asså majs! har massa pappaersarbeten att göra. Fett pain. Hjärnan sprängs snart! jaja ska väl återgå till att han tråkigt.. ciaoo!






majs

Helloo, har precis kommit hem från min operation. Har knarkat värktabletter o förberder mig för smärta när bedövningen släpper. gaah hoppas det inte gör för ont. Blir ingen skola för mig den här veckan iaf! Skönt. Orkar verkligen inte med skolan längre! Den bojkottar vi totally!

Nu får det ta och bli sommar. Så man kan bli brun!!






I messed up

Gårdagen bestog av först en mariebergtripp med Lisa, sen på kvällen drog jag och hanna på fest i hällabrottet. Det var väl lite halvt dött, men hade det helt okej trevligt ändå :) Idag har jag legat i sängen all day long med fetaste mensvärken. USCH. Imorgon är sista dagen på lovet, sen kommer det en stor mängd av skoldagar... verkligen PAIN. Man mår så mkt sämre på skoldagar haha.. skolan är inte bra för psyket.
 
Sen på onsdag blire operation.. det komme också va pain. För kommer inte kunna träna på säkert flera veckor eller beror ju helt på hur fort allt läker. men har vart träningssugen väldans länge nu. menmen, sen ska jag ge gärnet på gymmet!
 
Funderar även på att göra nån slags förändring.. haha nu kommer det igen..nicole som aldrig är nöjd over here liksom. Ne men jaa, typ ändra hårfärg, eller bara nån liten touch sådär. Har varit brunett ganska länge nu.. börjar bli tråkigt. Får googla runt lite och kika. annars äre väl inte så mkt mer just för idag. Så ciaaoo på er!
 

SÄLEN

Hemma från sälen, har haft otroligt roligt där borta! Åkt skidor,supit och ätit god mat. Superb inledning på år 2013. Här är lite bilder från Sälen.