Skriv din beskrivning här!

CATCHING UP

Jamen hejsan hoppsan! inget vudare flöde här precis. Under sportlovsveckan var jag i Sälen, umgicks med massa olika människor! Tog skoterkort och gick även på spa. Prova på längdskidåkning också haha.. kan ta ett ta innan jag sätter på mig dom!
Så lovet var wonderfulllt kunde inte få ett bättre lov, om det inte var längre dåra såklart.

Har fått igång en rutin med träningen nu som känns asbra! så man bkir av med dom där extra kilona man tog på sig när jag hade opererat mig. Men nu är jag igång!

Skolan går väl dessvärre bara sämre o sämre, går väl men motivationen 0,1% om ens det. Så det är ju skapligt jobbigt, men är ledig kmorn vilket är asskönt! Då blire långsovmorgon och sen gymmet med lisa!
















ÅHHH

Hejhopp, igår hade man lite lillparty vilket var riktigt trevligt! Nu såhär dagen efter känner jag att jag verkligen vill åka till sälen nu, vart hemma alltför länge! Vill komma bort..

Drömde att jag var i usa inatt, det var fett underbart.. o fick snyggaste "brorsan" att bo med så livet var ju skapligt bra i drömmen!! men sen ska man ju vakna också..




ONSDAG

Hejhopp, igår vare ju skridskoåkning som gällde och det var så sjukt ovärt att åka in för det. Jag o sara kom hem vid typ 11 och då gick vi o la oss och vakna upp 3 haha.

Idag så vare matteprov tror det gicl ganska bra faktiskt fick även veta att jag fick A på mitt tal! Nu sitter jag i soffan framför grey med familjen och väldigt mycket gooodis, tur att man ska gymma imorn haha.








MÅNDAG

Imorse vart man ju inte lite överlycklig när man väcktes av ett sms från skolan som säger att första lektionen är inställd. Man gjorde ju nästan glädjeskutt upp ur sängen haha.. Nä men sen drog man sig in till skolan dåå, fett pain o vara i skolan. Känns verkligen som att allting spårar. Efter skolan drog jag och sara hem och skulle plugga.. vilket vi absolut inte gjorde.. vi åt mat kolla gamla videos och prova skor. Riktigt bra beslut haha.
 
Imorgon ska jag åka skridskor, haha ska bli askul faktiskt! Efter det drar man till gymmet och bränner lite fett. Sen så ger jag och Sara på oss ett nytt försök av och plugga.
 



HELGEN

Helgen har varit jättebra! I fredag drog man yill gymmet och sen styrde man fest, i lördags vare chilldag och idag gymmade jag igen, riktigt skönt att komma igång med träningen igen! Nu ska man snart äta nygrillad oxfile och få brorsan o hans tjej på besök! :-)












ÖREBRO

Hejhopp, fett chill skoldag idag! Efter skolan drog man till tandläkaren i kumla och nu är man hemma i örebro i lägenheten med sara. Vi har städa o gojsat runt och nu äter vi godis och gottar oss! Imorn blire skola som vanligt sen hem till ekeby och chillaaa :-)












MÅNDAG

Vart inte så jäkla mkt plugg idag haha, skrev ut mitt tal jag skrev igår som ska hållas imorn haha väl förbered ooosv;) Nä men ah har inte hänt så värst mycket idag, ska snart hoppa in i duschen och packa lite smått då jag sover inne i örebro imorn. Ska bli väldans skönt! Inte behöva gå upp så jäkla tidigt när man ska upp. Det ser man fram emot hah.
 

WORKOUT

Okej nu börjar jag få abstinens... Har gått så jäkla lång tid nu utan att jag har tränat. Asså verkligen behöver tränaa! Går ju ner i depression snart, det är inte alls roligt! Man ser överallt hur alla satt igång med sin träning och hittat sin motivation allting, och så sitter man här hemma handdikappad och få inte träna.
 
Dagen jag tar sista pencillin pillret så drar jag till gymmet, eller drar ut och spinger! Beror på vilken tid jag tar pillret. Men asså fyfan vad jag ska kötta sen asså, verkligen längtar!!
 

I'm in a happy place

 

•••


LÖRDAG

Idag så tog man lång sovmorgon o vakna upp till väldigt god frukost! Sen vart det o göra sig i ordning för man skulle ut o äta med familjen och fira Niklas. Var jättegod mat och jag hade jätte trevligt. Sen vart det hem till Niklas på efterrätt hah!

Nu har man precis kommit hem och ska ta sig lite pencillin och sen gå o lägga sig! Imorn väntas det pluggdag...

Har köpt en ny jacka också som jag stormtrivs i!






FREDAG

I fredags så styrde jag förfest/chill fest i örebro, fick låna evelinas (min brors flickvän) lägenhet. Börja med att vi var ett tjejgäng varav hälften skulle dra till krogen, så jag o mickis som inte får gå på krogen bjöd in lite annat folk o chilla lite, sen kom de andra tillbaka p.g.a olika anledningar. så vi blev väl en del, men hade iaf jätte trevligt! Tack till Evelina som lånar ut lägenheten!