Skriv din beskrivning här!

off to sälen!

då var den sista dagis dagen klar, nu har jag precis packat klart för att dra till sälen för jobba där en vecka ungefär. hoppas på fint väder (Y) blir inget bloggande under veckan då jag inte tar med datan, så vi hörs om en vecka.
ciaaaoo
 

shopping

Har varit en hel dag på marieberg, först hittade jag ingenting sen sista kvarten innan det stängde lyckades jag hitta en hel del, så vart ju en gnutta stressad i omprovningsrummen xD, sen klippte jag mig också, vart inge nytt, klippte bara bort det slitna så nu äre leeent!
Sen när jag kom hem så såg jag att pappa tagit hem den nya bmwn som vi ska köpa, så då drog man ju ut på dirren och provkörde, så passa vi på att köpa med lite mat (Y) nu sitter jag här in tha bed redo för sista jobbdagen på dagis imorgon för att sen dra upp till sälen och fortsätta jobba där.
 
och juste idag haha när jag klippte mig, då när dom tvätta håret så kom frågan "Hur känns vattnet?" höll på att dö hahaha, jo men det känns som en vals på rosor! tackar som frågar! haha man kan väll ändå säga typ är vattnet för varmt eller kallt? haha hur känns vattnet, ah tyckte det var lite kul xD
 

blev inge sthlm..

blev inge sthlm, mamma mådde inge bra. så det blir att dra in till marieberg och shoppa lite ist. Ska även klippa mig! funderar på att klippa kort? fett skönt, asså inte askort men typ lite längre än till axlarna? det blir ju typ att klippa av 7-8 cm då ;s shiiit. nej men ah jag vet inte, vi får se (Y) ska göra mig i ordning nu iaf.
 
 

one picture is taken

lyckades få till en bild idag! yey, haha. suck... första gången jag har smink på mig på flera veckor tror jag ;o
Så skönt att va utaaann, man känner sig så friii. man kan liksom klia sig i ögonen HUUUR mycket man vill!
Men iaf.. serious business nu, idag har jag jobbat o blablabla standard vardagen. Nu ska jag snart skriva mig en inköpslista till imorn då jag drar till sthlm, det blir en mamma o dotter dag! mysigt mysigt. Vi ska åka tunnelbana ;s kommer sprängas! slår vad, bara för att jag ska åka det, så kmr det hända nått.
 

När man inte kan sova...

...ta kort ur alla vinklar! gärna med väldigt stark blixt så man icke kan titta
 

Dag in och dag ut

Nu vill jag ha sommarlov, inge kul att jobba längre. Man kan inte göra nått på kvällen för att man har jobb nästa dag. Hatart! Massa som frågar "Händer ikv?" man ba yee blir hemmakväll...har jobb imorn. Låter som en jävla kärring. Jobb är inget för mig, verkligen inte! 
 
Dagarna ser ju ungefär likadana ut. Jobba sova jobba sova. Fast på onsdag ska jag faktiskt till sthlm och shoppa. Måste verkligen uppdatera garderoben! Har kollat på massa kläder på internet men asså kan verkligen inte hitta någe snyggt ;o vad är felet!? Kanske ska börja designa min egna kläder ist? blir ju bäst så haha.
 
Har iaf precis duschat, så nu ska jag slå på en film och sen somna!
 

Midsommarhelgen

Hejhopppppp, I torsdags drog jag till Öland för att fira midsommar. Drog iväg med ett härligt gäng! Orkar inte skriva vad vi gjode i detalj, vi söp mest o träffa folk? Så ah, kunde inte ta jätte mkt kort men hann ta lite på torsdagskvällen när vi kom fram. Resan var iaf jätte lyckad! Jag har haft askul, tack alla!
 

This is sooo crazy

Men VAFAN?! Nu har blogg.se ändrat hela sin plattform... det var ju galet kul! roligt att man fattar allt osv längre... sääämst. Menmen jag lyckades hitta vart man skrev ett inlägg iaf ;) det är ju bra (Y)
 
Today my ladies and gentleman we are going to talk abbout englishhh.. nää skojja bara. Känner verkligen för lite swenglish in this inlägg :o omg is going gräjjjt so far!
 
Efter tha workwork såååå gick jag hem och somna in my bed. Dock somna jag först on tha flooor men sen switchaa jag tillll sängeeen. Assåå gud vilket oseriöst inlägg thiss is om jag får uttrycka miggg till 100%! 
Jag känner att jag vill göra om min blogg a little bit, start something new så att säga. Men jag är ju sådär skapligt dålig på att förändra bloggish, inge bra på designer och sånt majjjs. Men nu kmr mams här o tjatar o stör mitt bloggande...
 
See you later aligatorrr
 

Grillchill

Nyss kommit hem från lite grillchill med sara,pontaa,hanna,sofia, henke och nikkepikeee! Nu blire att ta en glass och sen går man och lägger sig för att gå upp tidigt imorn och jobba igen...


Helgeeen

Helllu, sorry for tha update så att säga! I lördags drog jag som sagt till Hallsberg, vart inte så mycket fest. Mer chillkväll, åt mat och dippade osv. Jätte gott! Sen åkte man hem och slaggadeeeeee.
Sen igår så var jag först o red sen när jag kom hem drog jag vidare med hanna,sofia,henke och niklas så grillade vi osv. Sen hem o sova!
Och idag då så har jag först varit o tagit pass, haha fett ful blir man! sen var jag hos tandiss o justera lite. Sen drog jag till Hanna o fick ögonfransar och ögonbryn färgade (Y)
Nu ska man chilla lite sen kanske det blir ut o springa med hanna niklas o henke ikv :)

Saknar!

Åh vad jag saknar L.A , ska ju inte dit i år så kommer sakna det ännu mer.. :(
Allting får mig bara att vilja åka tillbaka till exakt den tidpunkten

IDAG ÄR DET FREDAG!

gudars va skönt! har man ett nystädat rum ocskå, top notch! ska snart grilla lite mat gottgott. Sen ikv vet jag faktiskt inte vad som händer ;o hmmm? kanske ska kolla fotbollen? det blir ju absolut sista utvägen :o
Imorn kväll drar man iaf till hallsberg o partajar lite ;d

I'm just stnading still

Idag efter jobbet drog jag hem till amanda, vi chilla lite sen drog vi o kollade på niornas bal. Där träffades vi också oskar och nåra fler. Sen nu har jag nyss ätit, ska väl krypa ner i sängen för imorn äre sista jobbdagen för den här veckan. ska bli så sjuuuukt skönt att få sova ut :o längtar!

Almost a whole week

hejhopp, snart jobbat en hel vecka. asså man är helt slut asså ;o idag så åkte jag till skogstorp på morgonen för att kolla¨på revyn och även träffa lite old friends! det var niceprice. blir att träffa dom plus lite mer då det blir party hos frida på lördag :) 
sen vart det jobb till klockan 5 :) nu har jag kollat grey's anatomy och chillat i soffan. Blir väl att ta en dusch snart för att sen äta god mat (Y)


First day at work

Första dagen på jobbet då, var faktiskt ganska kul. Tiden bara flög iväg! Det märks verkligen på ens kläder att man lekt med barn sen när man kommer hem haha.. vi byggde jätte fina sandslott! haah en stolt johanna ;)
Inte gjort så mkt annat under dagen, inte hunnit. somna när jag kom hem hah och nu har jag nyss tagit mig en dusch.


Stockholm!

PÅ lördagen drog vi tidigt till stockholm, vi gick på gröna lund och chilla på hotellet osv osv. Jag letade efter islatten jag längtat efter i 6 år.. MEN FANNS DEN!?!? NÄÄÄÄÄ! så jävla suuurt! :o dom kan ju inte ta bort den ?
menmen, det var trevligt ändå! nu har jag precis kommit hem från stockholm, så nu vettefan vad jag ska hitta på. Börjar ju jobba imorn också. palllaa haha..






trött tjej påväg hem..


Studenten

sorry för uppdateringen, men har varit borta och datan fick stanna hemma!
I fredags så vare ju studenten, och jäklar vad man blir avundsjuk ;o jag var i stan med lisa och kollade alla flak som åkte förbi, och man kan ju inte ens säga ba ah men nästa år äre min tur.. det är 2 år kvar. Men iaf sen drog jag och red, sen på kvällen drog jag och lisa till adde och hade det trevlans, sen drog vi vidare in till stan och stötte på alla fulla studenter, det var jätte skoj! man stötte på så många man kände. Men sen så drog vi väl hem vid 3 tror jag.


Tha week so far

Heey, dålig uppdatering jag vet. Men i tisdags så drog jag, johanna o jossan in till marieberg o shoppa lite. Sen chilla jag o johanna hela kvällen, jag målade lite också och rensa ur min garderob! det behövdes. I onsdags alltså igår, så var jag först o red. sen var jag med lisa hela kvällen. Idag så har jag och lisa vart inne o fixat lite student grejer till imorn, vi passade på att sola också. Sen drog hon hem. Sen så drog jag o mamma på marknadsafton och gud vilket kaos! aldrig mer! inte min miljö att shoppa i asså ;o folk seriöst stog o drog i kläderna, man liksom ba chillout bitch! sen tog vi en god fika också, nu ska vi snart äta glass och jordgubbar :))




A day in tha sooofa

hello darlings! Idagens så har man varit hos johannis all day long så att säga, är fortfarande här. Blir att slagga här t.o.m ;o omg! spännande!

Vi har inte gjort särskilt mkt, haft hemmabio, bakat, och brottats lite smått o gott sådär. Imorgon gör vi väl ungfär samma haha nä skojja. Men asså man kan faktiskt inte gö så mkt när det är så fult väder ute ;o inte okej!
menmen ska återgå till att kolla tv nuuuu, ciaooo!


Lying in tha bed

Nu ligger jag i sängen och kollar på BB-finalen. ooohhh spänningen lider! Jag vet faktiskt inte vem jag röstar på.. inte annica iaf! för jobbig tjej. Efter finalen så ska jag nog ta mig en duusch sen kanske gå och lägga sig? var så sjuukt trött imorse. Man är ju ledig imorn, eller hela veckan! Galet skönt.


Jag måste verkligen skaffa mig ett liv..








Here I am

Saknade faktiskt den här bloggen, haha den har jag haft längst! så jag tog bort min senaste. Så börjar vi köra på den här igen ist. Gjort lite förändringar också, om ni inte ser dom så uppdatera sidan...
Har också suttit hela söndagen och gått igenom alla 886 inlägg för att kunna lägga dom i rätt kategori. Liiiv!

Men nu blire inge mer ändring, nu tänker jag stanna här! :)