Skriv din beskrivning här!

Happiness

The best is yet to come




Nostalgi

Har precis kommit hem från en ridtur med frida! Vart lite stressigt där när man skulle ge sig iväg hah men det gick bra. Känns bra att få komma upp på hästryggen igen lite då och då. Like old times!
Nu blir det att hoppa in i duschen sen ta sig nått och käka, inte ätit på hela dagen.. not good. Sen ikv så ah har man fortfarande inga planer, men nått skare bli iaf!
 
 
 

A stranger is watching

 
Sitter här och försöker skriva en uppsats om teatern på 1500-talet.. det går ju sådär. Har satt på musik i hela huset och sitter här och försöker sätta mig in i skiten... slutar bara med att jag sitter och sjunger med i låtarna och tänker på annat haha. Hade en dröm inatt som verkligen inte vill släppa, blir fett frustrerad. Har 2 uppsatser kvar att göra till nästa vecka. Sen kan man ta sommarlov på riktigt!
 
Idag är det fredag, och jag är hemma från skolan. Ingen aning om vad som händer ikv, men hoppas att det händer nånting iaf! Man måste ju ta vara på fredagarna liksom.
 
 
~Can't wait for theese summer nights~

Hörde att det här med att blogga gick bra..




+++




kul kväll!



























godis + träning

Igår drog jag och sara in för att köpa godis hah, vi var skapligt desperata efter det! Srn chilla vi hela lördagkväll. Idag har vi legat ute i solen och chillat, sen drog vi till trappan med hanna. Och fyfan va slut man vart, men det är så jävla bra! Nu sittet man död i soffan och väntar på att få äta good mat.








Torsdag

I torsdags så vare nationella.. inte kul! Efter det drog man hem och sola med sara, vi hade våran speciella variant haha. Sen kom carl och "kidnappa" oss så vi drog ut på picknick typ, vart donken ute vid nått hus, var asfint väder! jätte härligt. Sen drog man hem så kom dom lite senare till mig så körde vi monopol all night long!









Jahopp

Tagit en liten paus från bloggandet som ni antagligen har märkt. Men tänkte väl kanske sätta igång igen då haha.. om jag orkar! Får se kanske bara blir det här inlägget och inge mer sen. STANDARD.
Liten summering i bilder av vad jag haft för mig de senaste dagarna/veckorna som jag inte bloggat :)