Skriv din beskrivning här!

December

Idag äre fredag! har plockat fram allt till loppisen imorn också , det blev 4 flyttkartonger och 1 ikea påse. Kommer bli jätte kul, hoppas man får mkt pengar!

Imorgon är det 1 dec vilket innebär första julklappen! hah har en julkalender med presenter i hehe. Jaa jag är 3 år! hah..

Lördagkvällen vet jag inte hur den kmr sluta, antingen röjkväll eller myskväll!

Så jäkla glad över att isak gick vidare till final i xfactor också! han och awa är bäst!





Chirstmas is here


Punkterad

Today vare prov ja.. gick väl ok hah. Efter skolan drog man till nån privatläkare för att göra lite tester, fick ett stick o spruta. Det är bara början.. ska ta typ 5 sprutor till.. kmr bli helt punkterad!

Sen drog man iaf till marieberg och asså hata att man har sån beslutsångest. Nu vet jag inte roktigt vad jag önskar mig längre hah.. Bra!

Nu är jag hemma och fryser som satan! så jäkla kallt jämt nu förtiden. men klagar absolut inte på snön! så jäkla underbart att den äntligen kommit. Nu blire mat sen dusch, Ciaooo!









SNÖÖÖ

Äntligen äre snö ute! älska! Längtar verkligen till nyår nu, kmr bli awesome. Idag har man inte gjort så mkt, tog sovmorgon o sen kom man hem vid 5 typ. Jag och sara pluggade till svenska prover imorgon. Har också gått igen lite mer saker för USA, ska till läkaren imorn och ta massa prover.. lääääskigt.









It's FRIDAY

Fredag idag då, hundvakt som gäller.. KUUUUL. Ska no köra ett träningspass när man blir lämnad alone with tha dog. Just nu sitter jag i soffan och kollar Grey's Anatomy. Det är såååå super bra!
 
Man kanske ska passa på och plugga lite.. men åååh vill verkligen inte gööra det hah. Har så mkt uppgifter att man inte ser nån vits med att börja. ååhh fuck.
 
Jaja ska väl ta och byta om till träningsklädernaaa o ta slut påå all energi! Sen ta en extremt lång dusch! Man kanske ska ta ett bad? nää det är läskigt, vi satsar på duschen ist! hah. ohja jag har tråkigt lalalalaaaaa bored person over here! Lite avis på dr grey och cristinas vänskap. Jag vill ockå ha en "person". Och va nåns! hah. Sådär unik liksom. Jag har så många bra så kan inte ha en person, får har en folkgrupp! hha "Du är min folkgrupp, jag ska hjälpa dig".. haha kanske inte.. xD jaja! Hejdå och ha en bra friday night!
 

The best days in Sälen

Åh ta mig till sälen nu .. :(
 

Teenage dream

Let's do something that we shouldn't do.. Nu vill jag att händer någe späännande in my life, det har varit allt för tråkigt den senaste tiden! Inte okej, måste hända nåtttt, vad som helst tack.
 
Mitt nästa år kommer vara superspännande all the time.. vf kan det inte va så nu haha. Nej men åh längtar verkligen till USA. Den resan kommer verkligen vara life changing! Tänk så hittar man perfekta killen ;o det vore liksom pricken över I:et haha. Eller att man blir upptäckt för nånting, man kanske startar värsta karriären där borta. Asså verkligen vad som helst kan hända! OMG. Ah längtar så otroligt mycket verkligen. Vill dit nuuu!
 

Nya julklappen (Y)

Detta nyinköpta plagg slår vi in o tar fram till jul ;) hah..kanske hinner glömma bort det! SUPRISE haha.
 

Otroligt trött!

Idag har jag varit så sjuuukt trött hela dagen.. Har dock haft ganska chill dag men ändå! nära på att somna på varenda lektion typ.. skönt snart helg! hah det enda jag tjatar om här i bloggen xd. Efter skolan drog man iaf till gymmet och gjorde sig av med den lilla energin man hade kvar. Nu har jag nyss duschat och ligger död i sängen i väntan på att mamma kmr hem snart och lagar mat!
 
Imorgon blire skola igen som vanligt.. sen hem och plugga lite mer eftersom skoltiden är ju inte nog. Skulle ring till praktikplats idag med men tänkte det kanske är lite dåligt att ringa sent på dagen, så ringer imorgon ist (Y)
 

som sagt..

Jahopp skola skola skola typ. Längtar galet till helgen. Ska nog sätta igång med alla jävla uppgifter jag ligger efter i.. Kan va skönt att få det gjort hah.. Har tagit en paus med träningen nu också för haft lite problem med vissa saker så har inte kunnat träna. Men nu äre bra igen, eller ah på bättringsväg så ska träna imorn o se hur det går!Måste förbränna bort allt fett man ätit på senaste tiden, blivit en hel del godis! Man är jämt godissugen nu förtiden ;o det var man typ aldrig förut.. men nu äre väl en såndär godis period hah.
 
Nu ikv har jag inte alls nått att göra..hah som vanligt! skolkvällar är så otroligt sega! Måste verkligen ska mig nån slags hobby eller ett jobb ;o ah juste ska nog ringa ett samtal imorgon angående praktikplats! Hoppas på att man kanske kan få helgjobb där också.
 
sorry att jag lägger upp samma bilder jag har på instagram.. men tar liksom ett kort o då använder jag det kortet överallt.. haha orkar ju inte ta massa olika ;o sånt gör man ju bara inte!
 

Deppvintern..

Ligger i sängen och har nyss kollat solsidan hah det är alltid lika bra. Nu ska man väl försöka somna eller nått? skola imorn..
 
Börjar kännas lite ensamt nu såhär till vintern. En pöjk skulle ju sitta fint... känner verkligen hur man blir mer o mer deppig. Det är en sak som är dåligt på vintern, man deppar MKT mer! allt är mörkare och så mkt mer tragiskt. USCH. Give me some fucking happines over here ;o
 

LOPPIS PÅ G

Har dragit fram massa saker till Loppisen som sker om 2 veckor, haha kommer stå där med kanske 6 flyttkartonger ;o hur fan ska man hinna sälja allt det på 5h hahah. KAOS. Pengar kmr man få iaf ;) hah
 
Jaa söndag idag då.. KUUUUL. Vill verkligen inte till skolan imrogon.. usch! När det är helg är allt så avslappnat och ba yeah sen typ måndag morgon ba ye back to reality typ. Men ah snart äre lov! får hålla ut. Sova så mkt som möjligt så tiden går fortare haha.
 

Databasen

sitter just nu vid tre datorer haah.. ikv blir det iaf tjejmyss med tha girls!




EGOPIC FRÅN DÅ TILL NU

~ 2009 ~
 
 
~ 2010 ~
 
 
~ 2011 ~
 
 
~ 2012 ~
 

 

Irriterande!!

Gud vad jag stör mig på sånna här tjejer som lägger upp en video på youtube eller fb där dom har skrivit lappar om att dom exempelvis blivit våldtagna! asså vafan! jävla attentionwhore. Liksom som om 20 000 likes får dig att må bättre?? Du har fortfarande blivit våldtagen, och sen typ att man säger att det var kanske 5 år sen, jaha varför ta upp det nu? okej förstår att sånna här personer söker stöd osv, men då kan dom väl kontakta andra personligen och prata om det! räckte med att en la ut sånt så kan alla kontakta henne. Inte att alla helt plötlsigt ba men juste! jag vart ju också våldtagen för några år sen, då kan jag också göra en patetiskt video där jag inte säger ett skit utan folk får läsa själva medans jag sitter där och ser ut som ett offer. ASSÅ BITCHES PLEASE!
 
Om ni vill skriva ut det och vill att alla ska veta det, då kan ni väl antingen skriva ett inlägg?? eller kanske prata i videon!? fan är vitsen med att se jävla lappar? Åh blir så irriterad! OM man blivit våldtagen så äre fan inget man sitter och skriver ut så offentligt! Man pratar med sina nära o kära, kanske skaffar en psykolog eller vad som helst beroende på hur dåligt man mår av det, inte fan skriver man ut det på fb. ASSÅ USCH! verkligen hatar dom som gör så! Sen att det blivit som en jäkla trend att göra det nu också, asså vad är grejen? okej ni mår dåligt! ni är fan inte ensamma om det? men inte sitter alla och gråter bakom ett par lappar i en video? seriöst.. så otroligt patetiskt!
 
Okejj nu tas jag väl som värsta känslokall osv, men asså mår man dåligt så löser man det. Inte skryter om det. Folk som verkligen mår dåligt skyltar inte med det. THATS IT bara. Så skönt och få det ur mig haha! 
 

FREDAG

bästa fredagen asså! har sluppit åka buss, fått god mat, och behöver inte göra ett skit resten av dagen! AWESOME. Slår vad om att jag kmr göra ett inlägg om några timmar och klaga på hur rastlös jag är hah.. menmen ska passa på o njuta nu innan jag blir det!






GET A LIFE FFS

Hejhopp, idag har skolan varit ganska chill. Har varit så otroligt trött hela dagen, då kmr ju den där torra humorn fram ;) så det är ju alltid någe positivt med att vara trött! Efter skolan finslipa jag och sara på våran affärsidé, imorgon skickas den in. Nu har hon precis dragit hem och jag passar på och blogga lite. Jag börjar bli ganska dålig på det.. inte okej. 
 
Imorgon är det fredag det ska bli sköönt med helg igen haha.. även fast den försvinner lika fort som den kmr. SUCK. Vill ha december nu! vill kunna åka skidor, och snöpula någon i en snödriva.. haha skojja! Nej men nu ska jag väll städa lite kanske.. nää orka hah. Hatar att jag är så otroligt lat! skulle kunna få så otroligt mkt gjort med den fritiden jag har! Men ändå väljer jag att inte gö ett skit och bara klaga på livet. bra.. helt rätt inställning osv. hah faaan måste rycka upp mig lite! 
 
Ska nog göra mig ett CV, så kanske man ska söka lite jobb! alltid lika kul... elllleeeeer. aja hejdå!
 


PRIO 1

Vad jag önskar mig framförallt till födelsedag eller julklapp! Hoppas man vart snäll i år så man får dom! ;)
 
 

Chill onsdag

drog till sara imorse och skulle plugga hah gick väl sådär, vi gjorde amerikanska pannkakor! Vart jätte goda! Nu är jag hemma och sitter och kollar på Grey. Imorn blir det skola som vanligt.








Tisdag

Idag så vare prov i skolan..gick sämst! Nu har jag nyss ätit o sitter och kollar på ema galan som jag missa i söndags. Ska strax gå och duscha och sen gö klart min ansökan till sts! den måste göras också hah..

är så otroligt shopping sugen också.. hat faktiskt lyckat hålla mig ett ta med shoppandet nu, men man känner hur suget kmr tbx! tur att det snart är jul då ;-) då får man ju shoppa massa julklappar och grejer!




Farsdag

I söndags drog man iväg till skövde för att fira fars dag, vi åt på en kina restaurang och sen pkte vi till farfar och käka tårta och gav presenter osv. Var jätte länge sen jag var hos farfar och dom har verkligen fått det jätte fint hemma hos sig! lite avis på huset faktiskt..












Noraaa

I lördags var jag och lisa i Nora, det var askul! inte vart där över 1 år ;o sjuukt.. men det var riktigt kul att träffa alla igen! Jag och lisa vart hämtade av chala runt 5, så var hemma vid 6 typ haha tiden gick skit fort. Men ah det var som sagtbaskul, festerna i nora blir alltid lyckade!






Mamma o pappa i köket

pappa gör pannacotta, mamma håller stenkoll



pappa gör fel...



mamma tar över!





Numero 1 på önskelistan


EN TILL FÖDELSEDAGSFEST?

Funderar på om man kanske ska styra en till födelsedagsfest nu när man snart fyller år. Den jag hade förra året vart ju faktiskt väldigt lyckad! dom flesta hade väldigt roligt vad jag hört! Kanske ska lyxa till det lite extra den här gången med en bartender? är ju trotsallt min sista födelsedag i Sverige innan jag drar till USA, då måste man ju satsa rejält ;)
 
Lite bilder från förra festen!
 


USA ansökan och loppis

Hej, sitter just nu och skriver ett personligt brev till min värdfamilj i USA. Jag har verkigen ingen aning om vad jag ska skriva, har skrivit lite standard grejer men gud så svårt det är ;o Blir bara mer o mer pirrigt nu med hela USA grejen, gud asså vill att det ska vara imorn men endå inte hah. Ja inom 3 veckor ska den stora skiten vara inlämnad, med allt, hela mitt liv! alla slags hälsoundersökningar som jag kmr gå på nu, min betyg sen 3år tillbaka, bilder på mig, personliga frågor och sen en bok om mig själv typ! asså verkligen hela jag i ett o samma mapp!
 
När mamma kommer hem sen ska vi börja dra fram gamla kläder och saker som jag ska sälja på loppis genom skolan hah, fett kul! hoppas man får fett med cash! har ganska mkt att sälja (Y) 
 
 
Fuck you ;)
 
 

MISS THE OLD TIMES


FÖRLÅT

Förlåt så mkt för den dåliga uppdateringen, inte alls haft ork eller varit på humör. Men ah på i princip hela höstlovet har jag legat och degat i sängen.
 
Var även på halloween fest..som jag absolut ångrar att jag gick på eller ah hur jag betedde mig där. Jag drack så otroligt för mkt! Kom dit vid 8 kanske, åkte hem vid halv 11.. det var inge kul, jag stört böla i 2h typ, och mådde verkligen skit. Har massa minnesluckor och hade världens baksmälla! Usch jag har sån sjuk ångest över den kvällen, mkt saker jag skulle gjort och sagt den kvällen som inte blev av, och även saker jag gjorde som jag inte skulle gjort! Allt vart helt fel helt enkelt. Det är så tråkigt för hade verkligen taggat till den festen.. menmen, man kan ju inte lyckas hantera alkohol varje gång.. nångång måste vara den första den!
 
Nu är man back to school då.. inge kul asså, känner bara mer och mer för varje dag som går att jag vill bort härifrån! från mitt liv här i Sverige, längtar så otroligt mkt tills jag åker till USA. Vill inte leva i Sverige, det är verkligen ett land jag inte vill leva i längre. Har tröttnat så himla mkt på Sverige. USCH, ta mig härifrån!