Skriv din beskrivning här!

Kimono

min nya kimono, helnöjd! så skönt att ha nått sånt här att bara slänga på sig typ när man vaknar eller kliver ut ur duschen (Y) 
 

Trappen

Drog till trappen idag med, fick med mig johanna den här gången (Y) Nu ligger jag död i sängen skapligt ofräsch.. haha ska hoppa in i duschen snart. Sen väntas god mat sen drar man till Johanna för en myskväll och kunna mumsa i sig godis med gott samvete!
 

Fiorelli bag

Åkte in lite snabbt till marieberg nu på morgonkvisten. Fick med mig snyygggaste väskan! och sen en kimono :)
 

Let's play some poker

Igår kväll så drog man till hanna med niklas o henke, vi spelade poker och käka chips o morötter. Sen drog vi hem och fortsatte chilla här hemma. hhaha.
 

Tuesday night

I tisdags så kom frida, rammi,kasper och adam hit. Vi chilladeee galeeet. Vi gjorde typ inte mkt mer än att sitta o snacka o hade allmänt trevligt liksom! Johanna titta in en stund på kvällen också :)
 

Marieberg

Uppdateringen gick ju bra osv, haha. Var på marieberg här om dan, skulle hjälpa lisa köpa en fin present till hennes brorsdotter. och det var ett väldigt svårt beslut haha. Hittade en skitsnygg väska till mig själv dock! fast köpte den inte, var osäker på om datan skulle få plats i den då jag hade tänkt ha den som "skolväska". Men ska   in nån dag i veckan med datan o prova :)
 
 
 

Time to clean up the mess


Mitt sätt att säga godnatt!

Jaa jag är normal.
 

Grill mc rill

Kvällen har bestått av grillchill, bad och donken! Vart en tidig kväll idag :) 
 

Sådär ja!

Nu har man precis kommit hem från kvarntorpstrappan, den här gången blev det 2 varv mer än förra gången! och jag dog inte! fett stolt. Ska stretcha lite osv nu sne blir det duschen. Ikv tippar jag på att det blir grillning i hästhagsbrottet med vänner!
 

Amandas 17års kväll!

Natten slutade faktiskt helt okej! Körde på nyktert och det var faktiskt bäst, jag var på topp hela tiden medans alla långsamt börja må dåligt haha. Ska nog kö nyktert hela tiden,bäst så ju! så mår man inte dåligt dagen efter heller!
 

Kalas

Ikväll blir det kalas firande! Kära Amanda som fyller år! GRATTIS GUMMAN! Så jag drar mig in till kumlish för lite firande. Ha en bra kväll ciaoo!
 
 

Det värsta!

Är inte det här det värsta med att raka benen, om man är sådär lite smått stressad ba pang så slant man lite och hela huden blir uppriven.. inte okejj asså!
 

Kvarntorpshögen

Då har man precis bestigit kvarntorpshögen haha, oh gud! Jag fick seriöst värsta astma anfallet och svimmade nästan ;o jag körde verkligen tills jag stupa! vilket var målet. Imorn ska jag dra dit igen, men då kör jag nog ett lugnare tempo.
 

VILL HA


Nått som är fel?

Haha vare det ingen som la märke till att det var någe konstigt med den här bilden? hmm vad kan det va..