Skriv din beskrivning här!

Last night!

oj oj oj vad kul jag hade igår asså!! Vi drog aldrig till Downtown dizney, vi drog till beachen ist! och där var vi till ( på kvällen, vi bada, käka, spela volleyboll och gick på gågatan som är längs med Venice beach. Det var jätte trevligt, vi var ett gäng på 8 st, som lira runt. Sen drog vi till in-n-out och fräscha upp oss på toan och sen drog vi vidare till festen. Var inte en jätte stor fest, var mer än liten get together, men det var kul ändå! Jamie vart asfull haha vilket gjorde allt roligare haha. Sen vart det nattbad i poolen brevid haha. Sen vart jag hem skjutsad och dirr i sängen.
 
Kändes verkligen som jag var i en film igår alltså! haha fett kul var det! Vi gled runt i en tvådörrars cab, och när vi åkte till in-n-out var vi 8 st i bilen, var inte lite trångt! haha.
 
 
 
 
 

American party

Hola Amigos! Dagarna rullar på jätte snabbt här, igår åkte jag och lettie till hennes dotter för filmkväll! Idag ska jag och några vänner från skolan först åka till Downtown dizney och sen ikv blir det party! Det ska bli riktigt intressant, gå på en typiskt amerikansk fest, kmr bli awesome! Så just nu sitter jag och väntar på att bli upphämtad :)
 
I veckan händer inget särskilt, men sen nästa helg drar man till mexico, vi ska bo hos nån på en ranch, så ska få rida lite, vilket ska bli askul! Det var väl allt hittills, har säkert glömt nått men har skrivit det viktigaste haha.
 
 

Aug. 22, 2013


~

Hej alla! skolan rullar på som vanligt, hittat några stycken att hänga med så allting känns braa nu! Dagarna går jätte fort nu ;o redan torsdag imorgon liksom. rätt som det är har jag sommarlov igen och packar för att åka till Hawaii! Ehm, i helgen tror jag inte vi har något planerat, Lettie snacka om någon konsert och San Fransisco, men vet inte om hon mena den här helgen. Nästa helg dock drar vi till Mexico! Det kmr bli spännande!
 
Nu snart när Lettie kmr hem ska vi dra iväg och få lite pedikyr, sen blire lite mer plugg...
 
 
 
 

Tha weekend

Hejsan alla, I fredags efter skolan var jag och lettie hemma och chillade hela kvällen, vi hade lite hemmabiomys med hennes barnbarn. Sen i lördags åkte vi till ett köpcentrum och shoppade, jag spenderade mer än 100 dollar.. köpte ett par shorts, linne, klänning och trosor från VS. Gick in i en affär där det fanns valpar att köpa, man ba wtf? stackars djur :( Lettie kanske ska köpa en hehe, vore toppen om hon gjorde det! Så man har lite underhållning när man är här hemma. Vi hann inte ens gå i alla affärer... så vi ska tbx dit nångång i veckan haha för jag är inte klar shoppad!
 
Idag åt vi frukost på ett frukostställe, kmr inte ihåg namnet, men gott var det! Sen åkte vi och lämna hennes barnbarn. Nu ska jag försöka skriva klart min uppsats..kul.. -.- Sen imorn äre skola som vanligt :)
 
 
Vi såg batmobil när vi åkte hem! Batman är på besök!
 
 
 
 

school

Precis kommit hem från skolan för andra gången, omg! Första skoldan var väl okej, aldrig känt mig mer ensam dock. Men är väl så de första dagarna, var några som frågade om Sverige osv, men annars vare inte så mkt mer sällskap. Lärarna är jätte trevliga och roliga haha. Inte många som vet att jag är från Sverige än h, men dom som vet är intresserade, annars är man som ett spöke i korridorerna.. Andra skoldagen var likadan. Hoppas det blir bättre för om det fortsätter såhär och är såhär ensamt, då kmr jag verkligen inte klara det här!
 
Var det gäller plugg så har jag redan en uppsats att skriva, och lite läxor att göra till nästa vecka. Vi har redan haft ett matteprov!! andra dagen i skolan, ba ye vi slänger in ett matteprov..
 
Japp.. det var väl allt om skolan.

Newport beach

Hej! Igår låg man på Newport beach hela dagen.. är skapligt bränd nu hah.. Sen åt vi på Mama D's, var otroligt gott! Sen åkte vi hem och krascha framför tvn, och käka glass direkt ut ur glasspaketet. Då kändes det verkligen att man var i USA, haha.
 
Nu har jag nyss varit och gjort något slags test, så dom vet om jag klarar skolan på engelska osv, och jag var awesome såklart ;) Ska snart skypa med mina parents för första gången! Sen ska jag bara chilla galet resten av dagen.
 
 
 
 

Dizney Downtown

Hej! Igår åkte jag och Lettie med ett annat par till Disney Downtown och käka på rainforrest café, var jättegott! Sen åt vi också till efterrätt en "funnel cake" tror jag det kallades hah, var också väldigt gott. Under dagen var vi i ett köpcentrum och shoppa babykläder till hennes barnbarn. Vill tbx till det köpcentrumet, var många affärer man ville gå in i!
 
Idag var vi på ett zoo, var inte så jätte kul, var typ mest fåglar och typ grisar.. men dom hade ju tigrar och sånt också, men ah var inte så jätte kul! Men man var helt slut när man kom hem, jag och lettie krascha i soffan när vi kom hem. Nu har jag precis tvättat lite kläder osv, och bara chillar in tha sofa. Ska snart gå och lägga mig! Imorn drar vi till antingen Santa Monica beach eller Newport beach!
 
 

School

Hola! Nyss varit och fått klasser till skolan, kmr att läsa ekonomi, datakunskap, spanska, nått med medicin, matte och engelska :) Känns riktigt bra faktiskt, var några som visa mig runt i skolan, och det verkar bra! Fått 3 nr redan ;) poppis!! haha skojja.. Nu resten av dan blire chill hemma
 
 
 

Chill out

Hejj! kan fortfarande inte lägga ut bilder... vilket är tråkigt... kanske itne så kul att bara läsa liksom. Men jag har iaf varit i kyrkan, var där i lördags! Det var en väldans upplevelse kan man säga. Folk typ öppna sig om alla tragiska saker som hänt i deras liv och verkligen grät ut allt! Jag satt där och typ ba ehm... what to dooo. Börja nästan själv gråta.. Var så tragiskt!
 
Var i skolan idag och hämta ut lite papper osv, ska dit igen imorn och välja klasser och lite sånt. Har även köpt mig ett par idrottskor! Lettie köpte en klänning åt mig idag som en välkomstpresent, vilket var jätte snällt. Nu sitter jag i soffan och läst igenom alla skolpapper och sånt och bara chillar i soffan. Lette jobbar, så händer inte så mkt på dagarna just nu när skolan inte börjat.. så Har itne så jätte intressanta saker att skriva om.
 
Saknar alla jätte mkt där hemma :( Önska jag kunde dela det här med er ist för helt själv..

 

Im there!

Hej!! Sorry att jag inte bloggat någe, har varit helt slut på kvällarna när jag kommit hem. Haft fullt upp på dagarna så inte hunnit. Sen har jag inte internet hela tiden heller så kmr inte bli så mkt uppdateringar faktiskt.. sorry! Men Lettie som jag bor hos kanske ska fixa det så ah vi fårse!
 
Men iaf, Jag har det jättebra här! Saknar er alla där hemma jätte mkt dock.. är väldigt jobbigt på kvällarna när man ligger där och tänker :(
 
Har vart här i LA i 3 dagar nu, och har träffat alla Letties barn och barnbarn, hon har 8 barnbarn haha.. så haft fullt upp med dom. Vi har varit och badat i hennes kompis pool, och shoppat lakan osv till mig.
 
Nu imorse gick vi upp 7 för att ut och promenera en mil. Hon sa 6 miles, haha och jag visste inte hur mkt det var i km så jag ba hmm okejj kanske 5 km eller någe då? Sen kolla vi hur mkt det var då var det en mil, man ba aha.. sådär 7 på morgon med skoskav. Men det gick bra. Har gått upp klockan 7 typ varje morgon. Vet inte om det är för jetlaggen eller om jag har blivit cp? haha. Kmr ju inte vara några problem att gå upp till skolan då liksom haha.
 
Har bilder från New York men på någe vänster vill dom inte laddas upp ;s , vi var i Empire state building och kolla på frihetgudinnan osv :) typiskt turist ställen.