Skriv din beskrivning här!

DAG MED MAMMI

Idag har man spenderat dagen med att först hämtat ut ett paket från nelly, det var min jacka jag beställt! lägger ut bilder på den ikv. Sen Har jag och mamma åkt runt omkring vid marieberg och gjort massa ärenden, vi tog även en fika på esperesso house. 
 
Ikv ska mitt hår färgas, sen ska jag även fixa saras hår till halloween, själv kör jag på den lata stilen och klär ut mig till en mjukis, hah ska gå i mjukisbyxor. Skönaste outfiten! kmr helt klart vinna pris. 
 

Kvarntorpstrappan

nyss kommit hem från ett träningspass i trappan. Alltid lika jobbigt haha men fett skönt efteråt! Nu har jag nyss duschat och ska väl sätta igång med plugget..

TO DO LIST

sådär ja, då har man gjort en sak på the to do list. Det var skapligt jobbigt! men nu är jag klar hah :-D nu ska jag gå och avnjuta en riktigt god frukost!
~
TO DO LIST OVER THE BREAK
- Städa rummet
- Göra klart alla skoluppgifter
- Stryka pappas skjortor
- göra om bloggens header
~
inte så mkt saker att göra egentligen!
 
 
 
 
'

Förändring

Gjort lite ändringar i bloggen som ni ser, riktigt nöjd med designen faktiskt! Imorn blir det gymmet som vanligt hah.. gör inget annat än att är i skolan och gymmet.. liiiv! 
 
Har beställt hem en ny vinterjacka också, fett snygg är den. Hoppas bara den sitter bra på också. hah.. annars får man gymma mer hah. Kommer lägga ut den när jag får den :) 
 
 

Tråååkig dag.. inte hänt ett skit!


Sjukt gamla minnen

I dessa telefoner finns hela mitt liv. från start till nu, eller det saknas lite borttappade telefoner. men dom här är ändå viktigast! Så sjukt mkt sms och bilder och ahh massa. Värsta nostalgi trippen.
 

Kvällsdejt och söndagsmys!

Hej idag har man varit på kvällsdejt med sara och carl på rosalis. Alltid lika gott! sen drog jag och sara till Niklas och kolla solsidan och lite sånt. Vi är fortfarande här, vi drar väl hem vid halv 11 och imorn äre ny vecka o skola som gäller usch..









lördagkväll

hejhej! igår spenderades lördagen först hos sofia som hade förfest. hade jätte trevligt! riktigt kul att va nykter och se verkligen hur folk beter sig med alkohol haha, i vanliga fall är man ju en av dom haha. sen när dom drog till krogen så drog man till donken och sen vart det chill hos brorsan! drog väl henm runt 2 eller nått :-)








ruuuunn bitch!

Nyss varit ute på en springrunda, ångra mig när jag var halvvägs.. usch va kallt och blött det var! regnet var som spikar i ansiktet. Inte nice asså..

FETT MÖRKT UTE

på morgoen är det fan kolsvart ute nu ;o såhär såg det ut imorse när jag gick till bussen klockan 7!




Gustafsvik!

idag i skolan åkte vi till gustafsvik på idrotten! grymt kul hade jag! man vart som en 10-åring igen haha!

provet vi hade idag gick väl sådär...

blev iaf hämtad i den nya bmwn pappa har inskaffat sig! niiiice!

nu ligger jag undrr täcket o fryser som en gris! ikvälk väntas tacos o mys med familjen :-)





Onödigt fält..

idag har jag vart i skolan, omg! vi drog till espressohouse på håltimman o försökte plugga lite. Efter skolan drog jag till gymmet, körde lite armar, kommer helt klart ha träningsvärk imorn! sen när jag kom hem somna jag... men nu har jag vaknat och måste egentligen plugga till ett prov imorn, men vem orkar det!
Imorn blire bad på gustafsvik på idrotten... Pain!

ARG

vet inte vad det är men är jäkligt arg! så trött på livet, det går aldrig som man själv vill! jävka trotsålder de är i!! varför kan det inte bara för en dag gå som man vill, att få känna ba fan vilken bra dag! men nä aldrig ska man få känna så, alltid är det nått som tynger ner än, antingen psykiskt eller fysiskt! usch!

PLUGG

sitter och försöker plugga med sara genom skype, går väl sådär! haha.. orkar inte skolan längreee




SJUKLING

hej! är hemma från skolan idag, så ligger o kollar tv. gör också ett premiär inlägg från mobilen! omg, undra hur det kommer bli.. aah spännande!






Skooolis..

Sitter in tha school, nyss klämt i mig massssaaaaa choklad.. känns inge bra haha. 
Som alltid så är det kanske att resten av lektioner ställs in.. haha asså plusgymnasiet .. dom kan ta sig nånstans!
 
Efter skolan drar jag iaf och köper mig en ny telefon! det ska bli skönt att få tbx fb, insta, twitter och spotify!! miss them in tha phone hah.. 
 
Sen blir det ut att spring, hoppas det regnar, skönast då!
 

Ceasarsallad

Hemgjord ceasarsallad till middag! så otroligt gott, och nyttigt! ah kanske inte med all dressing jag öst på... haah
 

LÄNGTAR

Jag höll tal idag, det gick väl helt ok. Är nöjd men vet att jag skulle kunna gjort bättre. Sen vare skolkort också. usch fy o blä! varning till alla som får katalogen. Fotografen var helt cp också,man hann inte ens reagera på att hon tog kort, så jag typ är påväg att börja le, så ser helt cp ut. menjaaaa orka bry.
 
Sen drog man till gymmet och
träningen idag vart inte lika hård, men det tog ju ändå lite, o man vart svettig! det är huvudsaken. 
 
Nu börjar det bli mörkare på morgonen, så extra svårt att ta sig upp, ocskå mörkare på kvällen nu, liksom redan mörkt!
 
Längtar fett mycket till Sälen, få åka skidor och skoter! och gojsaa runt i snön.
 

SER FRAM EMOT TRÄNINGSVÄRK

Hittade ett par superb gardiner (Y) haha. Drog till gymmet direkt efter! Och nu ligger man död i sängen framför solsidan. Bra söndag! (Y)
 
Imorn äre skolkort som gäller.. inte lika kul. men sen drar man till gymmet! (Y)
 

IKEA

Efter en väldigt slö morgon med massa film så beger man sig in till IKEA för att kolla ut lite gardiner, sen senare mot Netonet för att lämna in min telefon... 
 
 

TRAPPAN



 

LÖRDAG

Gud vad skönt det är med helg, har sovit så himlarns skönt inatt! måste varit den bästa natten på länge asså ;o Nyss ätit en underbart god frukost, snart blir det att dra på sig träningskläderna och sen drar man med mams o kör några varv i trappan!
 

URGAMMALT!

fått jätte gamla bilder av sara som jag tänkte dela med mig av här på bloggen, haha vissa bilder bjuder jag verkligen på! 
 
 
trion <3
 
första fyllan
 
 
 
 
Ja det var dom jag hade att bjuda på (Y)

GYM GYM PLUGG

Vart gymmet idag med, gud vad skönt det är att träningen verkligen kommit igång nu regelbundet! Haft som en liten lillhelg nu i veckan efterom jag varit ledig tis-ons. Det har varit riktigt skönt! Det behövdes verkligen haha. Imorn efter skolan så drar man till gymmet igen, sen blir bastukväll med sara och även lite plugg. 
 

 

Nu jävlar ska man bli fit!

Sorrrry sorry för uppdateringen! I lördags fick jag ändrade planer. Skulle egentligen gjort någe annat men nää så blev det icke, så vart en myskväll med johanna. I Söndags drog jag till trappan och tränaed med hanna och sara!
Sen på kvällen åt jag asgod ceasar sallad! Sen i Måndags vare skola, sen drog jag till gymmet med hanna o sara och körde på. Idag blir det gymmet igen med hanna, ska ta mig något och äta så man får lite energi sen äre dags att byta om för att dra sig in. 
 
Ikv väntas det lan med sara haha..
 
 

Xperia acro S

Jag har hittat den perfekta mobilen till mig, eftersom jag har lyckat dränka alla mina telefoner skulle ju den här vattentäta mobilen vara perfekt. Det står att man kan duscha med den, det är de första jag tänker göra hah ringa någon när jag duschar! Och den var inte allt för dyr heller. Perfa! Den blir det att slå till på!
 

PLUGG, TRÄNINGSVÄRK O SKRATT

Vart inge gym idag tyvärrr, var ganska taggad på det! men plugget var tvunget att gå före.. "/ För imorn äre prov.. icke kul! suttit hela dagen hos sara och pluggat o pluggat! Har varit så sjuk trött idag hah har typ skrattat åt allt hahah.. åh gud. Så har man ju värsta träningsvärken i magen så det gör ju skitont att skratta så då skrattar man mer för att man inte vill skratta ahh det tar liksom inte slut haha. Men nu sitter man nyduschad hemma och ska väl snart gå o lägga mig, för imorn är det upp klockan 6 som gäller + att jag är sjuuuukt trött så somnar snart ändåå haha. 
 
Imorgon är det fredag! feting skönt! Då väntas bio med familjen <3
 

 

IKEA KORV

Idag vart det IKEA korv till lunch! Hade ingen aning om att en korv bara kostar 4 kr ;O vart seriöst chockad, värsta fyndet ju! haha. Så vi var ju bara tvugna att åka dit hah. Sen var det ju kanelbullens dag också, så det blev en bulle också.
 

GREY!

Nu ligger man på soffan nyduschad och väntar på mamma som kommer hem med mat! MUMS
Ikv är det Grey´s Anatomy på tv!! Det ska bli galet nice! Tagggar haha.. för ett tv program menjaaaa!
 
kanske se över lite plugg också? nää.. palla! haha
 

WORKOUT

Idag på gymmet vart det mage man tränade! Hoppas på att man känner imorgon att man tränat haha, annars blire ju inge resultat. Blir nog att dra in till gymmet imorgon också, men då blire armar :)
 


SO MUCH TO DO

Hej! skolan idag var väl ah.. som skolor brukar vara..FANTASTISKA! nej men ah.. haha. Plugga lite med sara förut, men nu är man home alone, börjar bli en standard ;s mina föräldrar hatar mig .. hah. Nu ska man väl försöka plugga lite. Ligger så sjukt mkt efter.. asså ååhh orkar itne!
 
Imron efter skolan drar man iaf till ÖKK och tränar av sig lite ilska och alll dålig energi! det ska bli skönt. Ska verkligen komma igång med träningen nu, och resultat ska det bli! Har inte så mkt o blogga om.. haha min vardag ser i princip ut likadan varje dag.. plugg och massaaa klagomååål haha.. 
 


TO SCHOOL FOR COOL

Hejjj! Nu är jag frisk heheh :D sitter då i skolan, fetttt ovärd dag! trodde det var skolkort idag men nejj icke sa nicke! fotografen var sjuker. Klädde man upp sig onödan.. Så då får man jobba på som vanligt. Kuuuul...
 
Är galet sugen på pizzaa, eller typ mat överhuvudtaget. så galet hungrig! har två lektioner kvar sen! sen kan jag äta! haha.. asså orkar inte med mitt lliv.. NO LIFER OVER HERE!
 
men nu är det filmtime på engelskan! Emelie hälsar!