Skriv din beskrivning här!

There's a man overboard

Vart inge skidåkning igår, åkte runt och fixa massa grejor och tiden flög iväg! Köpt in all nyårsmat osv. Har varit ganska kaos med nyårplanera. Men nu verkar allt vara back on track. Det hela sluta med att jag får en nykter nyårsafton. Men det är väl lika bäst haha.. Resten av gänget kommer upp imorn, hoppas detta blir en rolig upplevelse!
 
Nån slags resumé på 2012 är väl att det var inte alls som jag hade förväntat mig. hah.. man förväntar sig ju typ varje nyår att nästa år kommer vara mkt bättre. Men så vart det icke. 2010 och 2011 har vart så mkt bättre. Men har hänt väldigt mkt roligt under 2012 också! Allt var inte skit haha. Höjdpunkterna var nog utlandsresan till Gran canaria med familjen, Utlandsresan till Kreta med lisa, Midsommarafton på öland, alla hemmafester hos mig och alla grillkvällar med standard gänget. Nått jag lärt mig från detta år är att det går verkligen inte att lita på någon.
 
Ska man ha nått nyårslöfte? Man blir bara besviken på sig själv..
2013 VET jag kmr bli bra! verkligen 100% säker. Because I'm going to Tha United States!!
 

SÄLEN

Problemen som vi lever med, äter upp oss levande, men vi kan mer
Det kommer att vända, det kommer att vända.

Sorry för den dåliga uppdateringen, vart en hel del nu på sistone. Så inte orkat blogga. Men nu är jag iaf i Sälen! Vilket är jäääättte skönt. Det är jätte fint väder och allting är top notch! Inte kollat än om jag kan åka skidor, men det ska bli intressant o se.. hoppas verkligen jag kan det! Blir en snabb uppdatering sådär bara så ni vet att jag lever liksom. Nu ska jag nog göra lite hot chocolate! Mumsssssssss
 
 
 
 

PEARL HARBOR

Idag var jag först på marieberg och klippte mig och inhandla även de sista julklapparna! Sen hade jag och lisa vår årliga filmtime med pearl harbor. Så jäkla bra film asså! Nästa år kan vi inte kolla på den tsms :-(

Nu ligger jag här och har nyss ätit, blir väl att ligga här tills man somnar hah.. liiiv!

Hitta fett söta colaburka som man bara var tvungen att köpa!





Oseriöse Nicole

Känner att jag varit väldigt seriös på sistone ;o inte okej! Det har verkligen inte varit roligt :o asså jaa man mår faktiskt mkt bättre om man tar allt snäppet oseriösare. Vilket jag ska börja göra igen! Flöt på bra ett tag, men nää sen ska man gå och bli seriös, vad av detta!? Inte okej nicole. Så jappp den oseriöse är tbx ;) hah.. Man har faktistk roligare..
 

Pepparkakshus!

Idag var man hos läkaren först då, sen när jag kom hem så gjorde jag klart det sista på pepparkakshuset, otroligt snyggt blev det! väldigt stolt.

Sen vart det plugg med sara, och nu ska jag firas av släkten! god smörgåstårta som väntar.





Jullov!

Nu har man äntligen jullov! Idag spenderades dagen på marieberg med mams. Köpte massa julklappar, och hitta även ett par jeans till mig själv. Nu ska det göras pepparkakshus!

Imorn blir det först att åka till läkaren för att förbereda för operation.. omg ;s läskigt! sen hem och plugga! sen kmr släkten så ska jag firas.

igår vare julbak och granpynt som stog på schemat!










Nytt försök då..


Fredag!

hellu, ingen skola idag icke! sov ut väldigt ordentligt och sen drog jag till marieberg med lisa. Vi var på julklappsjakt! vart dock inte så mkt shopping. Vi fastna på ett fik och snacka massa skit i princip hela mariebergsvistelsen! haha..

Nu sitter jag o snackar skype med sara, hon skriver just nu ett födelsedags meddelande till mig haha. Fyller ju imorn :-D ellee ah typ nu hah :-D yey grattis till mig!








Lucia

Idag äre lucia, o det firades med ett prov. wooho! Drog hem efter provet och chilla med sara, vi kolla igenom lite videos från usa osv. Håller på o ska klippa ihop allt, men är jäkligt mkt! Sen har det inte hänt så mkt mer, ligger nu o chillar i sängen. Är ledig imorn wopwoppp! Då skare chillas! Funderar på om man ska in o klippa sig lite.. kan behövas!

Var väldigt fint väder idag också, men riktigt kallt!









Sjuk standard

Hemma idag igen.. asså fan, hatar o va sjuk. Man blir så otroligt rastlös. Särskilt när det inte händer någe på internet helllerrr.. då är sista utvägen att blogg liksom haha.. så när jag bloggar mkt, då betyder det att jag har absolut ingenting annat att göra.. ELLER så äre nått jag gärna vill berätta för allmänheten. Som t.ex. nu jag vill verkligen jätte gärna berätta för allmänheten att jag är sjuk, så de ska tycka synd om mig.. ELLLLLLLERRRR... jag har extremt tråkigt.. THATS IT.
 
Funderar på om jag kanske ska börja göra lite mer videobloggar? Har ett svagt minne av att folk uppskattade dom få jag gjorde haha..? Sen fucka det ju ur när jag gjorde dom i macen, så får hitta ett annat spelnings alternativ. Det här är säkert nått som aldrig kmr hända. haha jag snackar så mkt skit här i bloggen, säger massa saker jag funderar på att göra osv, men inget av det jag skriver händer. Kankse ska börja göra sakerna innan jag skrivet ut det? Mkt snack lite verkstad som man brukar säga. Det citatet passar in på så otroligt många jag känner! haha skoj.
 
Men ja ska väl återgå till att inte göra nånting. assåå måste fan börja plugga... DÄR ännu en sak jag inte kommer göra, fast skriver det i bloggen haha... SUCK. Aja vi hörs.
 
Bilder jag fått från frida, från en dag när jag och linn var otroligt smidiga och gjorde lite konster hemma hos frida... hah
 
 
 

Bada badkar

Skulle försöka bada badkar tidigare, har varit lite anti mot det tidigare. Men tänkte ge det en chans..Tror inte det kunde gå värre faktiskt. Jag fick panik/värmeslag, såg svart, sprang in i en dörr, svimma av o låg naken på golvet. Måste att sett fett kul ut hah.. Men ah bada badkar = inte nicoles grej!

hann ta lite bilder innan kaoset hände iaf hah..











ROCKY

Idag fyller min plutt 5 år!
 


17års firande

Detta år ska min födelsedag firas med mina bästa vänner uppe i sthlm! Det blir som en liten minirepris av när jag fyllde 15 då vi var uppe i sthlm i globensviten, förutom att den här gången blire en liten mindre svit/hotellrum och en person mindre. Så blir en miniversion kan man säga hah!
 
När jag fyllde 15 är verkligen ett minne för livet. Hade så grymt kul där uppe med fina vänner! Verkligen en helg man kommer minnas.
 
<3
 
 

sjuk..

Jahopp.. då har man gått och blivit sjuk.. kuuul! Legat i sängen hela dagen med feber och bara försökt överlevt dagen. Åhh så sjukt jobbigt att inte orka göra nånting. Orkar knappt gå på toa liksom? liiiiv.. Blir o va hemma från skolan imorn..försöka friskna till, måste vara frisk till helgen iaf! För då fyller ju jag år! Och det ska orkas firas.
 
Men nu ska jag fortsätta med att kolla tv och må allmänt dåligt! Nyss fått nån slags amerikansk "drog" av papps haha som tydligen ska göra mig frisk haha. Pappa drogar! haha..
 
kommer kanske ett inlägg till inom kort om nåntinggg särskilt haha ingen aning än men listar väl ut det snart.
 
 

Fin dag

Hejhopp, har varit super fint väder idag, när man vakna så ba lös solen in! Underbart. Idag har man varit ute o kört, köpte hem lite godis också hihi. Sen har man jobbat matte all day loooong. Och nu vet jag inte riktigt vad som händer.. hmmm.







leedig

Idag var man ledig, då drog man till gymmet med sarri o svettades lite. Sen hem o plugga matte med johannii. Har precis installerat nya windows 8 på datan, väldigt confusing än så länge. Men snart så, så faller bitarna på plats!

Idag fick jag läppglans i kalendern.

Nu ska jag äta smördegs inbakad oxfilé och pommes med familjen framför xfactor! Ha en bra fredagkväll!








dåligt

sorry för den dåliga uppdateringen. Inte hänt nått speciellt precis, eller jo juste! vann faktiskt 60kr på en trisslott imorse ;-) big news!

Annars hare bara varit skooola, imorgon är man ledig. Så otrooooligt skönt, o den lediga dagen spenderar man först i gymmet o sen plugg..

Snart fyller man år också! yeey.. blir att fira dagen i sthlm med mina babes!

En annan variant av nyårstema på naglar, blir nog den här. Lite mer diskret och inte lika hård liksom haha










nyårstema

kladdmålat lite på naglarna hur man skulle kunna ha på nyår. silver eller guld? hmmm..






Dagens julklapp

Idag fick man emergency pincett! fett söt i en liten spegelask.






dagens julklapp

idag fick man svart nagellack som julklapp. Rocky är jätre avundsjuk ... haha står nedanför den o piper hela tiden.

Var på loppis idag, gick väldigt segt! tjäna bara 400kr.. så ah menmen! När jag kom hem åt jag mat sen somna jag.. haha blir chillkväll idag alltså!