Skriv din beskrivning här!

Thoughts

Hejsan! Tänkte uppdateraaa er lite om lite allt möjligt. Har endast laddat upp bilderna på sistone! Man börjar märka mer och mer stora skillnader på amerikaner och svenskar. Ärligt talat så känns Sverige mkt bättre, och inte bara för att det är hemma. Utan det är mkt saker som är mkt bättre i Sverige. t.ex. så är uppfostringen mkt bättre. Här blir du behandlad som 10 tills dagen du fyller 18, och samma dag förväntas du ta allt ansvar själv och klara dig på egen hand. Hur ska man kunna klara sig på egen hand när man i 18 år blivit behandlad som ett barn. I Sverige är vi i alla fall mer förberedda på "vuxenvärlden", vi får mer o mer ansvar med åren. Allt släpps inte dagen du fyller 18. Så där förstår jag inte riktigt hur dom tänker.  En annan sak är också att allt är så mkt renare i Sverige. Vattnet, gatorna, husen, allt. Mkt stilrenare och Clean liksom. Nu bara för att jag ville skriva om skillnaderna så kmr jag inte ihåg mkt mer... Men förväntingarna man har på amerikaner och USA stämmer inte alls. Visst en del saker. Men USA är ett gäng fjollor och väldigt dramatiska! Liksom chillout. Dom är väldigt viktiga med respekt här också. Men saken är att deras syn på respekt är att vara någons bitch. Det är att visa respekt. Det handlar inte alls om att kompromissa, "ge o ta" osv, nää du ska va nåns bitch annars äru respektlös. Och alla är så falska. Alla här är ju väldigt kristna, går i kyrkan osv. Men dom behandlar människor som skit ;s, fick höra att Sverige är en av världens mest ateistiska länder, och vi är mer ärliga och behandlar varandra bättre än amerikaner. Svenskar är åtminstone ärliga och försöker inte följa nån guds regler, medans amerikaner super sig fulla, ligger runt, slåss och sen dagen efter går till kyrkan och låtsas va perfekt?? Asså vf? vf ens gå till kyrkan? slöseri med tid och bara onödigt? Fattar verkligen inte grejen med det när du lika gärna kan bara sluta försöka följa gud när du vill va ute och supa och göra galna grejer. 
Så jaa det var väl lite av tankarna som går runt i mitt huvud haha.
 
 
 
 

DISNEYLAND

Spenderade hela onsdagen på Disneyland!
 
 
 

A lot..

Okejj, har hänt en hel del grejor nu kan jag ju säga haha.. För att sammanfatta allt, så vart jag utkastad från min värdmamma. Som vi nu har kommit fram till är väldigt knas i huvudet på riktigt asså. Anledningen till att jag vart utkastad var för att jag sa till henne att jag kunde inte komma hem till sju som hon ville att jag skulle. Hon svarade inte ens på mig, en timme senare ringer CIEE och säger att jag blivit utkastad haha. Man ba jahopp okej. Jag fick inte ens komma och hämta mina saker. Hon lät mig inte in i huset. Så hon packade allt och lämna av sakerna hos Jamie. Ca 5 dagar efter!! Så var utan mina saker i 5 dagar. alltså verkligen allt, det ända jag hade var kläderna jag hade på mig och min telefon och plånbok. Så fick låna kläder osv från Jamie, haah skulle prova hennes smink..passade inte alls. Åkte tillbaks till fjortis tiden då man var orange i nyllet haha.
 
Men iaf, vi har löst allting med CIEE, jag kommer fortsätta bo här hos Jamie, men dom tror att jag bor hos en annan familj som vi pratat med. Så kmr byta skola osv efter thanksgiving lovet är över. Så det är därför jag inte riktigt haft tid att blogga osv, haft en hel del saker att hantera. Ett minus till CIEE fatkiskt, för har fått hantera allt det här på egen hand. Hitta mitt nya boende osv. Liksom, hallå? Det är ert ansvar. Dom säger bara vad jag inte kan göra. Så har vart väldigt irriterande.
 
De senaste dagarna har jag spenderat en heeeeel del pengar.. haha AMEX ringde tom och kolla så ingen snott mitt kreditkort haha.. Så måste börja tänka lite mer ekonomiskt. Men har iaf inskaffat en riktigt snygg MK handväska, ett par nya rayban och ett par snygga skinnhandskar från Coach. Vi har också varit ute och ätit i Hollywwod som födelsedagsmiddag för Jamie så blir 18 om 2 dagar.
 
 
 
 
 
 

ALLMÄNNA BILDER