Skriv din beskrivning här!

SHOPPAT!

Hejhopp, idag efter skolan drog jag och sara till stan och shoppade. Faktiskt skapligt nöjd över mina köp! Fast ah.. om en vecka kommer jag inte använda dom säkert.. typiskt mig! Men ska försöka gilla dom längre hah ;) sved ju lite i plånkan faktiskt på vissa köp.
 
En navelpiercing, ett linne, en skinnjacka och köpte även smink.
 
 
Sen när jag kom hem beställde jag hem det här linnet från nelly!
 

Shoppingsugen

Fan va skönt att all snö håller på att förvsinna mer och mer! Kan gå ut i vårjacka utan att frysa, hallelujah moment.
Är otroligt shoppingsugen idag alltså, vart inne överallt på att alla shoppingsajter, hittat två fina toppar från Nelly, men en finns inte i min storlek så tänkte vänta tills den kmr in, för att sen beställa dom! Hitta även en hel del toppar på stan igår när jag var o strosa för mig själv innan jag mötte upp Sara, kanske ska ta mig en tripp in till mberg nåndag och shoppa loss? Var ett ta sen faktiskt. Skulle behöva byta ut alla mina kläder i min garderob faktiskt.. inte nöjd med ett enda plagg.. då är man ju inte lite dålig på att shoppa? Men tror de här topparna kan va kvar i garderoben ett ta iaf innan jag byter ut dom också haha.
 

CATCH UP

Hejhopp, en hel del grejer som hänt sen sist jag bloggade haha.. tänkte bara uppdatera er lite.
 
För det första så har jag fått reda på att jag kommer spendera mitt nästa läsår i L.A hos en ensamstående mamma som verkar hur trevlig som helst! En livlig en ;) Och har även fått reda på att jag kommer att lämna Sverige den 30:e juli. Är riktigt spänd! Nu kan jag även planera in när jag ska ha min stora avskedfest ;)
 
Sen har det vart en hel del festande också, kmr inte ihåg när jag blogga sist så har inte riktigt koll på hur många fester jag har att blogga om men den senaste var iaf hos mig i onsdags, och den sög så jävla hårt tyckte jag! Vissa människor kan verkligen inte bete sig och är så jävla respektlösa. Ah det var en hel del PATETISKA jävlar som var här.. haha menmen. Nu vet man att man inte ska bjuda dom igen iaf!
 
Helgen spenderades i sälen med lisa, vi åkte skidor och åkte skoter! Det har varit jätte trevligt! Jag körde skoter för första gången med eget körkort, haha utnyttjade det väl kändes det som. På första skotern sprängde jag motorn... sen när jag körde en större skoter med lisa bakpå så gick det lite fort i kurvan så skotern välte och vi flög av! hah, man är skapligt öm i kroppen efter den skoteråkningen.