Skriv din beskrivning här!

SOMETHING BORROWED

Sitter och kollar på "Something borrowed", Galet bra är den! Den får en att tänka på en hel del.. vad man vill osv.  
Men men ska inte sitta här o bli emo, vilket jag är i nästan varje inlägg nu känns det som ;o nejjj jag är glader choklader! 
 

I WANT TO TRUST YOU

Please don't hurt me..
 

SEG LÖRDAG

Idag har man degat i sängen hela dagen, klämt några avsnitt gossip girl. Nu börjar man bli skapligt rastlös, för man är likosm på gränsen till att bli frisk men ändå inte orken till att göra nånting, men man vill!
 
Man får hoppas på att nästa helg blir bättre! Att man är frisk iaf :)
 

Sommarens bilder

Sådär, då har man börjat må lite bättre! Har gjort en del ändringar med bloggen som ni kanske ser. Tänkte lägga upp massa bilder från i somras, för jag har ju bytt blogg hela tiden, så alla sommarbilder har typ försvunnit eftersom jag tagit bort bloggarna sen. Så lägger upp alla här, för er som missat och sen också för mig själv. Så allt är på samma plats!
 
 
Årets första dopp, som var i början av maj nångång.
 
 
 
 
Det grillades en hel del!
 
 
Firade midsommar på Öland med ett härligt gäng!
 
Var på grönalund
 
 
Bad och chill!
 
Hanna & Ella fyllde 18!
 
Invigning av emelies pool
 
Sen vare en utlands resa till Gran canaria med familjen och en resa till Kreta med Lisa, men orkar inte lägga upp bilder från det. Var också en hel del jobb i sälen under sommaren!

USA, träning, respektlöshet

hejhoppp, sorry för att jag inte uppdaterat så mkt, men jag har varit sjuk ganska länge nu och är fortfarande sjuk men har samlat kraft till att blogga lite haha. 
Måste verkligen komma igång med träningen, typ det enda jag är sugen på att göra när jag ligger här i sängen och  inte har nån ork. Men så fort jag blir frisk så ska träningen sättas igång ordentligt! 
 
Jag har ockå blivit antagen till sts, vilket betyder att jag kommer spendera mitt nästa år som utbytesstudent i USA, vilkeet kommer bli riktigt spännande! Är riktigt taggad! Men kommer va så sjukt att säga hejdå till alla nära o kära! 
 
Jag har också insett eller det har jag vetat ett ta men fått bekräftelse på att vissa människor kan verkligen inte bete sig. Seriöst, hur respektlös och omgoen får man vara.. åh gud, aja haha det är bara roligt faktiskt. 
 
Men det var väl allt hittils! kommer komma igång mer med bloggandet senare, när jag är fullt frisk och är på fötter igen! Just nu måste jag ta tag i mitt liv. 

Fääst

Gårdagen var jätte rolig! hade jätte trevligt! Kul att träffa lite nytt folk och sen folk man inte sett på år! Men kvällen slutade dock inte som väntat.. "/ vilket var lite trist. Menmen, life goes on lixx. Idag hade man världens huvudvärk när man vaknade, och då var huset ett bombnedslag också.. så det var bara att börja städa, fick hjälp av sara också! så nu sitter jag i soffan klar med huset och ska snart hoppa in i duschen och sen blir det att laga mat. 
 
Nu sitter jag på fel dator så har inga bilder att ladda upp, men de flesta är uppladdade på min fb :)
 
 

dålig fredag.

Hejhopp! Idag är fredag jaa! Gjorde ett tal idag, och jag är extremt glad över resultatet :D nu ska man bara hålla samma tal på engelska.. det blir dessvärre svårare ;s oooomg. 
 
Men jahopp nyss blivit lämnad helt home aloone.. så jaaa va ska man gö. Alla verkar riktigt döda idag ;s
Så ja får väll chilla jag med I guess.. tråååkigt!
 
Imorn blire dock partyyy! fettttt kul! :D
men jaa ha en bra fredagskvällll för det ska inte jaag.
 

Don't drag me down

Ja det här med uppdatering gick ju superb! Ne men jag kommer blogga lite när jag känner för det, orkar inte tänka ba "fan har inte bloggat nått idag, måste skriva nått" så blir det ett skittråkigt inlägg. hellre bra inlägg och nåra än massa bajs inlägg bara.. 
 
Men en liten update då, jag mår toppen, eller jag är sjuk men ah det rullar iaf! skolan är jätte jobbig, typ kaos. vädret är heller inte bra. det är liksom mellan höstjacka och vinterjacka, så jobbigt på morgonen står man ute o kollar om man kan gå i den tunna jackan. 
 
Taggar grymt mycket till helgen! hoppas verkligen den blir bra! Annars äre väl inte så mycket mer med mig? gör om ganska mycket i mitt rum, standard.. och sen har jag ju fått Niklas rum i källaren så det har jag ju som mitt vardagsrum så har fixat ganska mycket där nere också!
 
Ekonomiskt sätt går jag i konkurs. längtar inte till slutet på månaden då räkningarna kommer. usch! måste skaffa mig ett jobb om jag ska leva såhär. Nån som har nått att erbjuda haha?
 
aja, nu ska jag nog slå på tvn o se lite jersey shore. Hare bra!
 

Saturday night

Såhär kul hade jag igår...
 

Från flera valmöjligheter till ingenting

Idag hade man två olika slags planer för kvällen, och nu slutar det med inga. Blir att vara hemma hela lördagkväll, då kanske man ska passa på och plugga? haha.. nää ska nog leka emo ist. 
 
Trots smärtan så håller jag huvudet högt!
 




Misstag..?

Har man kanske gjort ett misstag..? Gör man allt på fel sätt? Hur fan ska man hantera sånna här situationer. Jag orkar inte, orkar inte hantera alla dessa känslor som flöder igenom kroppen. Man tror att man gör rätt att försöka glömma, men sen när man upptäcker att det inte var rätt då är det försent. Känslor är verkligen inte min grej! Jag passar bäst som den oseriösa känslokalla nicole! 
 
Vill inte känna såhär, alla säger att kärlek är det underbaraste känslan i världen, fuck no det är det verkligen inte. Eller så har jag bara inte upplevt det till fullo. 
 


 
 

Idag ska det svältas / tjockas

Hejjhopp! Sitter in tha school, på håltimma..som man har every single day! Börjar bli sjukt trött på skolan jävla system asså. Cp skola. Skönt att ska åka bort snart och gå på en annan skola! Går till 4 idag också.. öööh orkar inteee..så äre äcklig mat och jag åt ingen frukost. Så yeaah jag ska va vaken 10h innan man får mat. TAGGAD. 
 
Men sen när man kommer hem har man huset för sig själv! åh va skönt det ska bli. Ska springa runt och skrika som en jävla galning och det är ingen som blir störd. Underbart! Sen ikv ska jag moffa massa godis. Inte ätit godis på år känns det som. Så nu äre dags att gå upp i vikt för en helg haha.. Och imorgon blire antingen fest eller lördagsmyss! Kan nog bli en riktigt bra helg det här!
 






IS THIS REAL?

Ligger i sängen och kollar på "John tucker must die". Imorgon är det fredag vilket är superskönt! Slutar halv 5 dock, men skönt att få slappna av sen! Är ensam hemma dessutom, så det blir extra lugnt i huset. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, hoppas på att man kanske får något slags sällskap, annars blire en forever alone kväll kanske, analysera livet lite. Kanske behövs. 
 






Jag provar en gång till.

Hej igen, ska då försöka på mig det här med bloggandet igen. Bytt design som ni ser, om inte uppdatera sidan!
SKa väll blogga på som vanligt, kanske få in lite mer bilder än vanligt och hoppas på lite mer intressanta texter.
 
Idag har man efter skolan varit med sara, är med henne fortfarande. Vi har pluggat på massa majs och pratat en hel del. Fick några kategorier avprickade.. ;)
 
Livet för övrigt är väl ganska bra nu, eller ah kanske hah. Det är ett frågetecken på den kategorin! Men ah skulle bara berätta att jag var tillbaka.
 
Hitta asgamla bilder på min gamla data som jag tänkte visa för er (Y)